Sposób przygotowania:
Ciasto z czekoladową nutkąETAP 1:
 
1. Dno tortownicy wykładamy pokruszonym herbatnikami zmieszanymi z rozpuszczonym masłem.
ETAP 2:
 
2. Następnie robimy masę czekoladową, śmietanę ubijamy mikserem, dodajemy cukier puder, serek mascarpone , mleko w proszku i rozpuszczoną czekoladę. Masę wykładamy na ciastka.
ETAP 3:
 
3. Czekoladki Kinder łamiemy na małe kostki i układamy na masie czekoladowej.
ETAP 4:
 
4.	Pozostała nam do zrobienia masa śmietanowa, śmietanę ubijamy mikserem dodajemy cukier puder oraz serek mascarpone.
5.	Masę wykładamy na czekoladki i posypujemy pokruszonymi bardzo drobno orzechami.
6.	Chłodzimy w lodówce 2 godziny.
ETAP 5:
 
7.	Ciasto gotowe.
8.	Smacznego
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
