Sposób przygotowania:
Ciasto z dodatkiem rurek
Biszkopt: Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy na sztywną pianę, dosypując po trochu cukier.Dodajemy żółtka, wsypujemy mąkę wymieszaną proszkiem oraz kakao i kawą. Całość dokładnie mieszamy i wylewamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 160 stopni przez około 10 minut. Masa Odlewamy szklankę mleka i mieszamy z budyniami czekoladowymi, pozostałe mleko gotujemy z cukrem i wlewamy budynie. Po ugotowaniu pozostawiamy do ostygnięcia.Mikserem ucieramy masło na puszysty krem, następnie cały czas ucierając dodajemy po trochu ostudzony budyń. Tak przygotowana masę układamy na biszkopcie. Na masie układamy nadziewane rurki które przykrywamy tężejącą galaretką przygotowana wg przepisu na opakowaniu