Sposób przygotowania:
Ciasto z kremem i kokosem
Biszkopty: Jajka, mąkę, cukier i proszek podzielić na trzy części. Każdego biszkopta należy przygotować i upiec osobno. Białka ubić na pianę. Dodać cukier, a następnie żółtka cały czas miksując. Wsypać przesitowaną mąkę i proszek do pieczenia. Do jednego biszkopta nie dodawać nic więcej, do drugiego dodać kakao, a do trzeciego wiórki kokosowe. Piec w 180 stopniach ok. 20 minut. Masa: Masło utrzeć na puch. Dodać cukier puder. Podzielić na dwie części. Do jednej dodać kakao, a do drugiej sok wyciśnięty z połowy cytryny. Wymieszać. Przełożenie: biszkopt jasny+ masa kakaowa+ biszkopt z kokosem+ masa biała +biszkopt ciemny+ masa biała+ posypka Do posypania ciasta można użyc pokrojonych orzechow czy płatków migdałowych