Sposób przygotowania:
Ciasto z malinami i truskawkami
Biszkopt: Ubić pianę z białek ,dalej ubijając dodawać stopniowo ,cukier,cukier waniliowy i po jednym żółtku,a na końcu lekko wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia. Piec w 180 C przez 30 min. Masa: W pół szklanki mleka roztrzepać budynie .Resztę mleka zagotować z cukrem ( jeśli budynie były bez cukru) ,wlać roztrzepany budyń i ugotować . Miękką margarynę utrzeć mikserem,dodając po trochu przestudzony budyń . Gotową masę przełożyć na wystudzony biszkopt. Truskawki i maliny rozgnieść widelcem ,przełożyć do rondelka i podgrzać ,rozpuścić w nich galaretki i odstawić do lodówki .Tężejącą galaretkę wyłożyć na masę budyniową i odstawić do lodówki by zastygło.