Sposób przygotowania:
Ciasto z orzechami
CIASTO
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto.
Ciasto podzielić na dwie części.
Każdą część ciasta rozwałkować i posmarować najpierw powidłami, następnie pianą z białek, na koniec posypać orzechami.
Piec około 15 minut w temperaturze 180.
MASA
Przygotować krem wg przepisu na opakowaniu.
Przełożyć kremem placki, polać polewą czekoladową i posypać posiekanymi orzechami orzechami .
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto.
Ciasto podzielić na dwie części.
Każdą część ciasta rozwałkować i posmarować najpierw powidłami, następnie pianą z białek, na koniec posypać orzechami.
Piec około 15 minut w temperaturze 180.
MASA
Przygotować krem wg przepisu na opakowaniu.
Przełożyć kremem placki, polać polewą czekoladową i posypać posiekanymi orzechami orzechami .