Sposób przygotowania:
Ciasto z pomarańczami
Biszkopt: Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy na sztywną pianę, dodajemy żółtka, cukier, cukier waniliowy, mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Ciasto wykładamy na blaszkę wysmarowaną masłem i posypaną bułką tartą. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180^C przez 10-15 minut.Masa I: Pomarańcze obieramy ze skórki i białej skórki. Miksujemy miąż. Gotujemy z galaretkami. Gdy zacznie się gotować dodajemy cukier i mieszamy aż się rozpuści. Zdejmujemy z gazu. Gdy stężeje wylewamy na biszkopt. Wkładamy do lodówki aby stężało do końca. Masa II: Rozrabiamy galaretki według przepisu na opakowaniu. Gdy zacznie gęstnieć dodajemy serki i mieszamy. Odstawiamy aż zgęstnieje i wylewamy na ciasto. Wkładamy do lodówki. Masa III: Szklankę mleka doprowadzamy do wrzenia i dodajemy cappucino. Mieszamy aż się rozpuści i mocno schładzamy. Schłodzoną kawę ubijamy ze śnieżkami. Rozpuszczamy żelatynę w 1/2 szklance gorącej wody. Gdy wystygnie dodajemy do ubitej kawy i mieszamy, wylewamy na ciasto. Czekamy aż stężeje. Możemy jeść.