Sposób przygotowania:
Ciasto z pomarańczem
Obie galaretki rozpuszczamy w trzech szklankach wrzącej wody i odstawiamy do stężenia. Jajka wybijamy oddzielając żółtka od białek. Białka ubijamy na sztywną pianę, dodajemy cukier i żółtka. Dodajemy obie mąki połączone z proszkiem do pieczenia. Przekładamy do przygotowanej dużej blaszki i pieczemy ok. 40 min. w 180 st. Budynie gotujemy na mleku z dodatkiem cukru i studzimy. Ucieramy albo miksujemy z margaryną lub masłem i cappuccino. Dodajemy rodzynki i mieszamy. Wystudzony biszkopt smarujemy powidłami i wykładamy krem. Pomarańcze obieramy i dzielimy na cząstki. Wciskamy w krem i zasmarowujemy kremem. Każdy biszkopt smarujemy od płaskiej strony powidłami i układamy na kremie. Biszkopty zalewamy tężejącą galaretką i zasypujemy wiórkami kokosowymi.