Sposób przygotowania:
Ciasto z rabarbarem i jabłkiem
Margarynę roztopić i pozostawić do wystudzenia.
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Wymieszać. Na końcu dodać przestudzoną margarynę. Dokładnie połączyć wszystkie składniki.
Ciasto przelać do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
Rabarbar umyć i bez obierania pokroić na kawałki. Jabłko obrać,wyciąć gniazda nasienne i pokroić na kawałki. Owoce ułożyć na cieście.
Ciasto włożyć do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni i piec około 45 minut.
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Wymieszać. Na końcu dodać przestudzoną margarynę. Dokładnie połączyć wszystkie składniki.
Ciasto przelać do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
Rabarbar umyć i bez obierania pokroić na kawałki. Jabłko obrać,wyciąć gniazda nasienne i pokroić na kawałki. Owoce ułożyć na cieście.
Ciasto włożyć do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni i piec około 45 minut.
cherry
-AGULINA-