Sposób przygotowania:
Cukinia faszerowana pęczakiem, warzywami i serem
Pęczak gotujemy na sypko wg wskazówek na opakowaniu.
Fasolkę gotujemy al dente około 8-10 minut, studzimy i kroimy na mniejsze kawałki.
Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę.
Połowę sera kroimy w kostkę, resztę w plasterki.
Do kaszy dodajemy fasolkę, pomidora, ser pokrojony w kostkę i przyprawy.
Cukinię kroimy wzdłuż na pół.
Wykładamy farsz połówki cukini.
Układamy plasterki sera.
Pieczemy 30-35 minut.
Smacznego ;)
Fasolkę gotujemy al dente około 8-10 minut, studzimy i kroimy na mniejsze kawałki.
Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę.
Połowę sera kroimy w kostkę, resztę w plasterki.
Do kaszy dodajemy fasolkę, pomidora, ser pokrojony w kostkę i przyprawy.
Cukinię kroimy wzdłuż na pół.
Wykładamy farsz połówki cukini.
Układamy plasterki sera.
Pieczemy 30-35 minut.
Smacznego ;)