Sposób przygotowania:
Cukinia z pomidorami i pieczarkami
Jajko umyć i ugotować na twardo. Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w plastry i gotować do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia. Cukinię, pomidory i paprykę umyć. Cukinię pokroić w półplasterki. Z pomidorów usunąć nasiona i miąższ, pokroić w kawałki. Paprykę rozkroić, usunąć gniazda nasienne, pokroić w paski. Jajko obrać ze skorupki, pokroić w kostkę. Tosty pokroić w kostkę i podsmażyć na 1 łyżce oliwy. Warzywa i jajko wymieszać w misce. Majonez, zioła, musztardę, keczup i 1 łyżkę oliwy dokładnie wymieszać i dodać do sałatki. Wszystko połączyć i posypać mini tostami.