Sposób przygotowania:
Cycki murzynki
CIASTO:
Białka ubic z cukrem. Suche składniki wymieszac i delikatnie połączyc z białkami. Upiec placek. temp. 180 stC
KREM:
Z mleka , cukru, obu mąk ugotowac budyń. Wystudzic. Do wystudzonego dodac margaryne i żółtka. Zmiksowac.
Masę ułożyc na ciasto. Na to biszkopty nasączone rumem lub innym alkoholem. Na każdy biszkopt rodzynka i wszystko polac polewą.
Smacznego!
Białka ubic z cukrem. Suche składniki wymieszac i delikatnie połączyc z białkami. Upiec placek. temp. 180 stC
KREM:
Z mleka , cukru, obu mąk ugotowac budyń. Wystudzic. Do wystudzonego dodac margaryne i żółtka. Zmiksowac.
Masę ułożyc na ciasto. Na to biszkopty nasączone rumem lub innym alkoholem. Na każdy biszkopt rodzynka i wszystko polac polewą.
Smacznego!