Sposób przygotowania:
Cygańska chatka
Jabłko umyć, obrać, usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kawałki. Śliwki umyć, przekroić i wyciągnąć pestki. Składniki ciasta zagnieść. Ciasto schłodzić w lodówce przez godzinę. Po tym czasie podzielić je na 6 równych części. Każdą część rozwałkować i ułożyć na nich owoce (na 2 śliwki, na 4 jabłko). Zwinąć brzegi i uformować rulony, ułożyć je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 20 minut w temperaturze 180 stopni C, a następnie ostudzić. Galaretkę rozpuścić we wrzątku, ostudzić. Bitą śmietanę przygotować na mleku według przepisu na opakowaniu. Cały czas ubijając dodać wystudzoną (ale nie stężałą) galaretkę. Na tacy ułożyć obok siebie 3 rulony z jabłkami. Pokryć je 1/3 przygotowanego kremu. Następnie ułożyć rulony ze śliwkami, pokryć je kremem, na górze położyć rulon z jabłkami. Całość pokryć równomiernie resztą kremu i posypać wiórkami kokosowymi. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 3 godziny.