Sposób przygotowania:
Czekoladki z kakaowym nadzieniem
Masło utrzeć z cukrem pudrem do puszystości. Pod koniec dodać mleko i kakao, dobrze wymieszać. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Na dno małych papilotek na pralinki wylać 1 łyżeczkę czekolady. Za pomocą pędzelka wysmarować również boki. Schłodzić do całkowitego stężenia czekolady.
Następnie do środka czekoladek nakładać troszkę kremu. Zalać pozostałą czekoladą do przykrycia kremu. Tak przygotowane czekoladki schłodzić do zastygnięcia.
Przed podaniem delikatnie oddzielić papierek od czekoladki. Smacznego!
Następnie do środka czekoladek nakładać troszkę kremu. Zalać pozostałą czekoladą do przykrycia kremu. Tak przygotowane czekoladki schłodzić do zastygnięcia.
Przed podaniem delikatnie oddzielić papierek od czekoladki. Smacznego!
marietta