Sposób przygotowania:
Danie jednogarnkowe z fasolką szparagowąETAP 1:
Schab pokroić w kostkę i obsmażyć na oleju. Przełożyć do garnka. Na patelni przesmażyć cebulę pokrojoną w kostkę i dodać do mięsa. Dodać marchewki pokrojone w plasterki. Wlać 3 szklanki wody. Włożyć listek, ziele i pieprz w ziarnach. Zagotować. Dodać koncentrat i ketchup. Wymieszać. Gotować ok. 30 minut.
Dodać fasolkę pokrojoną na kawałki. Gotować aż mięso i fasolka zmiękną. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, zioła prowansalskie. Doprawić solą i pieprzem. Dodać fasolkę z puszki osączoną z zalewy i gotować na małym ogniu, aż wszystko będzie mięciutkie.
Podawać np. z pieczywem.
![Danie jednogarnkowe z fasolką szparagową Danie jednogarnkowe z fasolką szparagową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/danie-jednogarnkowe-z-fasolka-szparagowa-540631.jpg)
![Danie jednogarnkowe z fasolką szparagową Danie jednogarnkowe z fasolką szparagową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/danie-jednogarnkowe-z-fasolka-szparagowa-540632.jpg)
![Danie jednogarnkowe z fasolką szparagową Danie jednogarnkowe z fasolką szparagową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/danie-jednogarnkowe-z-fasolka-szparagowa-540633.jpg)
![Danie jednogarnkowe z fasolką szparagową Danie jednogarnkowe z fasolką szparagową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/danie-jednogarnkowe-z-fasolka-szparagowa-540634.jpg)