Magda2601

Magda2601

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 290]

de volaille z pieczarkami.

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zachęcam do skorzystania z moich przepisów , gdyż są szybkie tanie i smaczne i przynoszą niezwykłe rezultaty ;)

de volaille z pieczarkami.

Składniki:

de volaille z pieczarkami.

 

 

Sposób przygotowania:

de volaille z pieczarkami.
Filety rozbić a następnie natrzeć sokiem z cytryny, solą pieprzem i przyprawą warzywną , zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki przynajmniej na godzinę. Schłodzone Pieczarki podzielić na 4 podłużne kawałki , kłaść każdy na środku fileta i zwinąć w rulonik, tak aby brzegi dokładnie na siebie zachodziły. Panierować w rozbitym jajku i tartej bułce. Smażyć w bardzo gorącym tłuszczu na złoty kolor. Z mojego doświadczenia najlepiej podawać z frytkami – smakują wyśmienicie !