Sposób przygotowania:
Deser nowy lekko bananowy.
Makaron włóż do gorącego soku porzeczkowego. Odsącz go, gdybędzie miękki i zmieni kolor. Obierz banany, pokrój je i zalej mleczkiem kokosowym. Zmiksuj dokładnie, dodaj miód, sok z limonki - wymieszaj. Na końcu dodaj bitą śmietanę i delikatnie wymieszaj. Obierz kiwi, 2 szt pokrój drobno i umieść na dnie kieliszków do szampana, z pozostałych zrób dekorację. Na kiwi nałóż masę bananową. Górę udekoruj wianuszkiem z fioletowego , porzeczkowego makaronu, wianuszkiem kokosu i plasterkami kiwi.
SZYSZKA
Natala1210
jaNina
msewka
Sarenka
jaNina
To jest makaron ryżowy namoczony w gorącym soku porzeczkowym (własnej roboty - nie jest taki jak syrop ze sklepu) :)