Sposób przygotowania:
Domino - pierniczkowe ciasteczka
Margarynę rozpuszczamy z miodem, aż składniki się połączą i odkładamy do przestygnięcia. Pozostałe składniki sypkie wsypujemy do miski, dodajemy jajka oraz masę miodową. Wszystko miksujemy, aż składniki się połączą. Ciasto wykładamy na formę ( 24 x 40 cm ) wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy ok 17-20 min. w temp. 180'C. Gotowe ciasto pozostawiamy do ostygnięcia. Następnie kroimy na 2 blaty. Jeden blat ciasta smarujemy połową marmolady. Drugi blat również smarujemy pozostałą marmoladą. Marcepan wałkujemy na wielkość ciasta. Gotowy nakładamy na jeden blat ciasta i przykrywamy drugim, tak by marmolada znajdowała się na masie marcepanowej. Ciasto umieszczamy w lodówce na ok 60 min. Po tym czasie kroimy z ciasta kawałki - u mnie ok 3x3 cm. Czekolady rozpuszczamy z olejem. Każdy kawałek nabijamy od spodu na patyczek od szaszłyków a następnie zanurzamy w gorącej czekoladzie. Kawałki w czekoladzie układamy na papierze do pieczenia. Gotowe domino schładzamy - najlepiej całą noc. Smacznego !!