Sposób przygotowania:
Domowa a la tortilla
1. Naleśniki smażymy według swojego przepisu. 2. Na odrobinie oliwy z oliwek podsmażamy pieczarki, dodajemy warzywa na patelnię ( kombinacja składników jest dowolna ja staram się unikać tych z ziemniakami, warto zawsze czytać skład procentowy często okazuje się że głównym składnikiem jest marchewka). 3. Na drugiej patelni podsmażamy cebulkę, dodajemy mięso doprawiamy według uznania ja przyprawiam: jarzynką, pieprzem, papryką, szczypta ziół, dodaje magi i dużą ilość czosnku. Kiedy mięso się usmaży dodajemy koncentrat pomidorowy, i usmażone warzywa wszystko razem smażymy jeszcze chwilę dla połączenia smaków. 4. Nakładamy farsz na naleśniki łyżką na środek i zawijamy ( nie smarujemy tylko układamy wzdłuż średnicy nie może go być za mało) i zawijamy w rulonik 5. Układamy w naczyniu żaroodpornym przykrywamy pierzynką z sera żółtego i wkładamy do piekarnika na 20 min. temperatura 180 stopni