Sposób przygotowania:
domowa chińszczyzna
Mięso pokroić na drobne paski,wymieszać ze wszystkimi składnikami marynaty,odstawić do lodówki na 30 min.
Po 30 min,usmażyć mięso wraz z marynatą,W międzyczasie wymieszać sklaniki sosu.
Marchewkę pokroić w słupki,cebulę w półksiężyce,kapustę posiekać,
Na patelnię wrzucać kolejno:marchew i smażyćz odrobiną oleju przez 5min,następnie dodać cebulkę,smażyc kolejne 5 min,i na koniec dodać kapustkę i tu smażyć już tylko 2 min,na koniec dodać usmażone wcześniej mięso,i wlać wcześniej przygotowany sos,gotować 2 min aż sos zgęsnieje
Podawać z ryżem
Po 30 min,usmażyć mięso wraz z marynatą,W międzyczasie wymieszać sklaniki sosu.
Marchewkę pokroić w słupki,cebulę w półksiężyce,kapustę posiekać,
Na patelnię wrzucać kolejno:marchew i smażyćz odrobiną oleju przez 5min,następnie dodać cebulkę,smażyc kolejne 5 min,i na koniec dodać kapustkę i tu smażyć już tylko 2 min,na koniec dodać usmażone wcześniej mięso,i wlać wcześniej przygotowany sos,gotować 2 min aż sos zgęsnieje
Podawać z ryżem