Sposób przygotowania:
domowa tortilla
1-Najpierw karkówkę kroimy drobno następnie pomysłem na chrupiące kąski czosnkowo ziołowe posypujemy mięsko następnie na patelnie smażymy z dwóch stron a potem dusimy jakieś 40 minut aby mięsko było mięciutkie 2- Robimy sałatkę pomidorki umyć pokroić drobno3- Sałatę lodowa umyć pokroić w paseczki 4 -Sałatę i pomidory połączyć razem dodać sos sałatkowy czosnkowo ziołowy oraz wiosenny ze szczypiorkiem wymieszać 5- Robimy dip z pomysłu na chrupiące kaski odcinamy dip robimy według instrukcji czyli dodajemy do niego majonez i keczup 6 - Z opakowania wraps bierzemy trzy placki i robimy tortille 7- Smarujemy sosem kładziemy sałatkę i mięso zawijamy kładziemy na 1,5 minuty do mikrofalówki i podgrzewamy i gotowe smacznego