Sposób przygotowania:
Domowy pasztet
Mięsa,wątróbkę surową,cebulę i czosnek zemleć najlepiej 2 razy wlać rosół doprawić dodać bułkę tartą tak,aby konsystencja była luźna i kleista.Włożyć do słoiczków i gotować 30 min.od momentu zagotowania wody.
Świetnie rozsmarowuje się na kanapkach,a w smaku naprawdę pyszny i wiem co jem!
caroline1983
Trzosik
czarownica
czarownica
caroline1983
Dziękuje za info :) Co do pasteryzacji to moim zdaniem zależy czy ma byc do szybkiego spożycia czy nie. Jesli nie będzie stało długo i bedziemy przechowywac w lodówce to moim zdaniem taka pasteryzacja jak w przepisie wystarczy. Jeśli dłuzej i pozalodówka to wtedy faktycznie zrobiłabym to 3-krotnie.
czarownica
msewka
gosia79z
A ja wiem co jest w kupnym i dlatego nie kupuję.