gabyelle21l@tlen.pl

gabyelle21l@tlen.pl

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 266]

Dorsz w rodzynkach i orzechach

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Dorsz w rodzynkach i orzechach

Dorsz w rodzynkach i orzechach

Składniki:

Dorsz w rodzynkach i orzechach

 

 

Sposób przygotowania:

Dorsz w rodzynkach i orzechach
Dorsza rozmrażamy, delikatnie solimy i pieprzymy z obu stron.Orzechy rozgniatamy drobno i panierujemy dorsza. Na patelni rozgrzewamy oliwe z oliwek i smażymy dorsza na złoty kolor. Gdy rybka będzie prawie gotowa dorzucamy na patelnie rodzynki i orzechy mogą być w całości. Chwile razem smażymy.
Dorsza podajemy z przesmażonymi rodzynkami i orzechami.
Smacznego

Tagi:

dorsz