kasnaj

kasnaj

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 189]

Drobiowe rolady

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Rolady z mięsa drobiowego podawane z kaszą gryczaną.

Drobiowe rolady Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Drobiowe rolady

 

Sposób przygotowania:

Drobiowe rolady
Każdą z piersi z kurczaka roztłukujemy tłuczkiem , ogórka kroimy na ćwiartki, boczek w paski (nie za grube), kiełbasę podobnie jak ogórka kroimy a cebulę w plasterki . Układamy kolejno składniki na filecie i przyprawiamy. Roladki zawijamy i wstawiamy do piekarnika na 45min 180C. Korzystając z wolnej chwili gotujemy woreczek kaszy. Gdy już wszystkie składniki mamy gotowe wykładamy na talerz polewamy sosem pieczarkowym i danie gotowe. Smacznego
Drobiowe rolady
Gotowe roladki drobiowe z kiełbasą, ogórkiem, boczkiem i cebulą .
Drobiowe rolady
Wszystkie składniki potrzebne do naszego dania .
Drobiowe rolady
Ugotowany woreczek kaszy gryczanej na kostce .
Drobiowe rolady
Przygotowywany sos pieczorkowy o roladek .