Sposób przygotowania:
Fantazja serowo-kokosowa
Ciasto: multiciasto 100g wsypać do miski dodać olej 300g , wodę 280g i jaja 400g wszystko dokładnie wymieszać mieszadłem na wolnych obrotach przez 1 min a póżńiej na średnich obrotach przez 5 minut. Ciasto czekoladowe: multiciasto 1000g wsypać do miski dolać wodę 380g dodać olej 300g i jaja 400g wszystko mieszać przez 1 min na wolnych obrotach powoli wsypując kakao 100g , Po minucie włączyć średnie obroty mixować przez 5 minut.
Masa serowo kokosowa : Polmix kokosowy połączyć z woda i mieszać na wysokich obrotach przez 5 minut. Następnie dodać ser twarogowy 1400g i dokładnie wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie ciasto i ciasto czekoladowe nakładać na blachę na przemian przy pomocy rękawa cukierniczego. Następnie masę serowo -kokosowa nakładać na ciasta i wypiekać wszystko w temperaturze 180 C przez około 60 minut i odstawić do wystudzenia . Gdy się już wystudzi na upieczone ciasto nanieść wiśnie w żelu w postaci pasków. Następnie śmietankę , krem roślinny i creamstab połączyć ze sobą i ubijąć przez około 6 minut gotowy krem nanieść przy pomocy rękawa cukierniczego miedzy paski paski wiśni . Następnie pokroić i delektować się.
Masa serowo kokosowa : Polmix kokosowy połączyć z woda i mieszać na wysokich obrotach przez 5 minut. Następnie dodać ser twarogowy 1400g i dokładnie wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie ciasto i ciasto czekoladowe nakładać na blachę na przemian przy pomocy rękawa cukierniczego. Następnie masę serowo -kokosowa nakładać na ciasta i wypiekać wszystko w temperaturze 180 C przez około 60 minut i odstawić do wystudzenia . Gdy się już wystudzi na upieczone ciasto nanieść wiśnie w żelu w postaci pasków. Następnie śmietankę , krem roślinny i creamstab połączyć ze sobą i ubijąć przez około 6 minut gotowy krem nanieść przy pomocy rękawa cukierniczego miedzy paski paski wiśni . Następnie pokroić i delektować się.
msewka
marietta