Sposób przygotowania:
fasolka szparagowa z makaronem
Jeżeli nie mam gulaszu z poprzedniego dnia, wówczs podrumieniam mięso, podlewam wodą i duszę do miękkości.
Gotuję makaron i fasolkę pokrojoną na mniejsze kawałki.
Po gotowaniu i odcedzeniu fasolki i makaronu łączę je z gulaszem. Dodaję przecier pomidorowy, śmietanę. Nie powinno być zbyt rzadkie. Doprawiam wegetą, pieprzem i ostrą papryką.
Można posypać zieloną pietrszką lub bazylią
Gotuję makaron i fasolkę pokrojoną na mniejsze kawałki.
Po gotowaniu i odcedzeniu fasolki i makaronu łączę je z gulaszem. Dodaję przecier pomidorowy, śmietanę. Nie powinno być zbyt rzadkie. Doprawiam wegetą, pieprzem i ostrą papryką.
Można posypać zieloną pietrszką lub bazylią