justynak223

justynak223

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1232]

Fasolka szparagowa zasmażana z miodem

  • 5
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

świetny dodatek do obiadu

Fasolka szparagowa zasmażana z miodem

Składniki:

Fasolka szparagowa zasmażana z miodem

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa zasmażana z miodem
Fasolkę myjemy,odcinamy końcówki i jak są zbyt duże strączki dzielimy na mniejsze kawałki. Gotujemy na miękko w wodzie z dodatkiem soli i pieprzu. Gotową przelewamy na sitko i odstawiamy do ostygnięcia. Na Patelni rozpuszczamy masło. Dodajemy fasolkę. Mieszamy. Dodajemy miód i dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Na koniec wsypujemy bułkę, podsmażamy cały czasmieszjąc. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Tagi:

tarta