co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Bahus napisał(a):

Zupa brokułowa, filet z kurczaka w sosie kurkowo-koperkowym, sałata ze śmietaną...piwo.

Bahus jedzonko super ale dziś tak upalnie było ,że nie pogniewasz się jeśli tylko piwkiem się poczęstuje

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 lip 2009 22:17 przez yola)

Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Wow, ale pysznoci, nawet z pelnym zoladkiem bym sie na nie slinila ;D Ach, jak dobrze, ze Wy tu jestescie

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Córka zjadła ostatki na kolację.Faktycznie pachniało super, ale w tak wysokiej temperaturze spływałam potem.

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Zupa brokułowa, filet z kurczaka w sosie kurkowo-koperkowym, sałata ze śmietaną...piwo.
obrazek
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
msewka napisał(a):

Dziś mintaj zapiekany z serem,kalafior zapiekany z serem, młode ziemniaczki z koperkiem i sałata z pomidorem w sosie śródziemnomorskim Knorra.

Msewko nawet czuje tak to wspaniale pachnie

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Dziś mintaj zapiekany z serem,kalafior zapiekany z serem, młode ziemniaczki z koperkiem i sałata z pomidorem w sosie śródziemnomorskim Knorra.
obrazek

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
A my dzis obiad bedziemy robic póznym popoludniem,poniewaz jest goraco teraz i jesc sie nie chce,a na obiad beda szaszlyki miesne i z baklazana z grilla +salatka z brokula

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
Dzisiaj ide do pracy,wiec wczoraj nagotowalam fasolki po bretonsku na dzisiaj.

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
A to pech. Pech i nic wiecej Kingo. Mnie czasami pobije sie sloik z salatka w srodku, wiec wiem jaka wtedy jestem happ
A odnosnie zeberek - zadziwie pewnie niektorych, a moze nawet lekko oburze, ale... patrzec na zeberka nie moge! No nie jem, nie lubie, nawet nie patrze... moja mama preferuje i przyrzadza je na rozne sposoby... Pamietam jak meiszkalam z tesciami i czasami przygotowywalam je... za bardzo nie wiedzialam jak i zdarzalo mi sie spiec za mocno czy przypalic. Ale juz tak mam, jak czegos nie lubie to sie jakos slabiej staram.

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Powiedzcie , co mam zrobić ,żeby moje chłopskie ciało to chciało.
Ja uwielbiam takie sałatki ,ale co z tego, jak zrobię to sama potem muszę to jeśc.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?