halina - wirtuale są przyznawane od poniedziałku 18. lipca, natomiast nagrody za awanse ostatni raz zostaną wysłane za awanse lipcowe. W sierpniu awanse będą już tylko honorowane zwiększeniem liczby wirtuali zgodnie z tabelą
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
pacpaw - na razie są takie nagrody jakie są, oczywiście, że w miarę upływu czasu będą się zmieniać, ale na razie nie planujemy zmian bo dopiero system został wprowadzony. Poza tym jak zwykle o zmianach będziemy informować z wyprzedzeniem.
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Sprawę opisów musimy niestety zweryfikować, bo opisy muszą być sensowne i wnosić wartość informacyjną, żeby mogły zasłużyć na punkty. Niebawem wydamy oficjalne stanowisko w tej sprawie.
Przede wszystkim nie wstawiajcie zdjęć ze znakami wodnymi innych portali. Należy wstawiać zdjęcia oryginalne!
Pzdr,
Tit
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Rewelacyjne nagrody Szkoda, że nie mam na razie czasu na dodawanie przepisów, bo mój Piotruś ma kolki i nie daje mamie za długo na komputerze posiedzieć...
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
halina
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
halina
pacpaw
I dodaję drugie:
Własne znaki wodne można mieć?
Przede wszystkim nie wstawiajcie zdjęć ze znakami wodnymi innych portali. Należy wstawiać zdjęcia oryginalne!
Pzdr,
Tit
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
pioge7
wlaśnie ja mam tylko przy 2 przepisach takie punkty a przepisów koło 30 z opsianymi zdjeciami zaakceptowane
PaniMISIOWA
gosia47-47
pacpaw