Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

halina
  • halina

• Przepisy: 717
  • Artykuły: 0
Dziękuję bardzo za odpowiedz.

halina - wirtuale są przyznawane od poniedziałku 18. lipca, natomiast nagrody za awanse ostatni raz zostaną wysłane za awanse lipcowe. W sierpniu awanse będą już tylko honorowane zwiększeniem liczby wirtuali zgodnie z tabelą

pacpaw - na razie są takie nagrody jakie są, oczywiście, że w miarę upływu czasu będą się zmieniać, ale na razie nie planujemy zmian bo dopiero system został wprowadzony. Poza tym jak zwykle o zmianach będziemy informować z wyprzedzeniem.

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

halina
  • halina

• Przepisy: 717
Tzn , że w lipcu za awanse są stare nagrody a od sierpnia dopiero nowe wirtuale za awanse? Proszę o odpowiedz.

zmieniono 1 raz (ostatnio 20 lip 2011 13:18 przez halina)

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
Ponawiam pytanie:Rodzaj nagród będzie się zmieniał - będzie uzupełniany o nagrody innego rodzaju co jakiś czas czy pozostaje stały?

I dodaję drugie:
Własne znaki wodne można mieć?

Sprawę opisów musimy niestety zweryfikować, bo opisy muszą być sensowne i wnosić wartość informacyjną, żeby mogły zasłużyć na punkty. Niebawem wydamy oficjalne stanowisko w tej sprawie.
Przede wszystkim nie wstawiajcie zdjęć ze znakami wodnymi innych portali. Należy wstawiać zdjęcia oryginalne!
Pzdr,

Tit

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

pioge7
  • pioge7

• Przepisy: 604
  • Artykuły: 13
gosia47-47 napisał(a):

a punkty za opisane zdjecia dostaje się zawsze?

wlaśnie ja mam tylko przy 2 przepisach takie punkty a przepisów koło 30 z opsianymi zdjeciami zaakceptowane

PaniMISIOWA
Rewelacyjne nagrody Szkoda, że nie mam na razie czasu na dodawanie przepisów, bo mój Piotruś ma kolki i nie daje mamie za długo na komputerze posiedzieć...

gosia47-47
  • gosia47-47

• Przepisy: 849
  • Artykuły: 221
a punkty za opisane zdjecia dostaje się zawsze?

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
Mam pytanie. Rodzaj nagród będzie się zmieniał - będzie uzupełniany o nagrody innego rodzaju co jakiś czas czy pozostaje stały?

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty