Moi drodzy, dostaliśmy przez dwa dni bardzo dużo przepisów, co cieszy, natomiast jakość niektórych przepisów pozostawia wiele do życzenia. Musimy więc wprowadzić niezbędne zmiany do regulaminu. Przedstawiam wam projekt zmiany, które zmuszeni jesteśmy wprowadzić.
Po pierwsze:
1. Zdjęcia zamieszczane w serwisie gotujmy.pl nie mogą
posiadać znaku wodnego innych portali. Takie zdjęcia będą usuwane! Prosimy o zamieszczanie oryginalnych zdjęć, bez znaków wodnych innych portali. Jeśli aktywny użytkownik naszego serwisu ma prywatnego bloga, możemy na zasadzie indywidualnej udzielić zgody na zamieszczanie znaku wodnego swojego bloga, ale taki użytkownik musi się do nas zwrócić (mailem na adres gotujmy@infornext.pl i musi uzyskać pisemną zgodę na taką formę współpracy).
2. Użytkownicy, którzy zamieścili przez ostatnie 3 dni zdjęcia z logo (znakiem wodnym) konkurencyjnych portali są proszeni o wymianę tych zdjęć na oryginały do 25 lipca (do poniedziałku rano). Po tym terminie zdjęcia z logotypem portali konkurencyjnych zostaną usunięte.
3. Opisy do zdjęć nie będą punktowane jeśli będą zawierały mniej niż 70 znaków. Chodzi o to, żebyście w opisie wyjaśniali, doradzali a opisy pod zdjęciami żeby samodzielnie stanowiły wskazówkę do zrobienia potrawy np: Etap I Kurczak w agreście: podsmażyć oprószone mąką udka kurczaka na średnim ogniu w małej ilości tłuszczu, albo Marchew na Pikantną surówkę obiadową ścieramy na dużych oczkach tarki, albo Zupę jarzynową zabielamy śmietaną małymi porcjami ciągle mieszając, albo: Etap I Tort migdałowy. Przygotowanie biszkoptu do tortu: kroimy biszkopt długim płaskim nożem. Etap. II Tort Migdałowy. Po przekrojeniu nasączamy biszkopt pączem z esencji rumowej lub rozcieńczonym rumem. Opisy nie mogą się powtarzać
Opisy krótsze – będą publikowane, ale nie będą za nie przyznawane punkty.
4. Zdjęcia potrawy będą weryfikowane przez moderatorów. Punkty będą przyznawane tylko za takie zdjęcia, które wnoszą nową wartość informacyjną, tzn. jeśli jedno zdjęcie pokazuje ogólny wygląd potrawy, a drugie np. przekrój przez warstwy – OK., jeśli każde zdjęcie pokazuje kolejny etap przygotowania – też dobrze, natomiast jeśli ktoś wstawia 5 ujęć tej samej surówki pod różnym kątem, w dodatku zdjęcia są nieostre – punktowane będzie tylko jedno. Moderator ma prawo nie przyznać punktów za zdjęcia, jeśli ich wartość informacyjna budzi zastrzeżenia, np. pokazują 5 etapów mieszania soli z sezamem lub robienia jogurtu z jagodami - oczywiście jedno będzie punktowane.
Super
Fajne zmiany
No to za nowe gotujmy.pl
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
i jeszcze jednej (chyba rzeczy nie rozumiem.
AD 3. Jak dodam przepis z 3 zdjęciami opisanymi to jest to przepis z 3 zdjęciami za 50 pkt czy za 70pkt (10pkt za przepis i 3*20pkt za zdjęcia opisane).
A jak dodam przepis z 3 zdjęciami ale tylko jednym opisanym to jest to przepis za 50 pkt czy przepis za 30pkt (10pkt za przepis i 20pkt za pierwsze opisane zdjęcie, reszta 0 pkt).
Nie lepiej to jakoś uprościć i dać np.
każde zdjęcie opisane 20 pkt
każde pierwsze zdjęcie nieopisane 10 pkt
kolejne zdjęcie nieopisane ale przedstawiające różne etapy 10pkt
kolejne zdjęcie niepisane, ale będące innym ujęciem pierwszego zdjęcia 0 pkt Zlikwidować te 50 pkt za zdjęcie z 3 przepisami i 20 pkt za zdjęcie z przepisem?
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Moi drodzy, dostaliśmy przez dwa dni bardzo dużo przepisów, co cieszy, natomiast jakość niektórych przepisów pozostawia wiele do życzenia. Musimy więc wprowadzić niezbędne zmiany do regulaminu. Przedstawiam wam projekt zmiany, które zmuszeni jesteśmy wprowadzić.
Po pierwsze:
1. Zdjęcia zamieszczane w serwisie gotujmy.pl nie mogą
posiadać znaku wodnego innych portali. Takie zdjęcia będą usuwane! Prosimy o zamieszczanie oryginalnych zdjęć, bez znaków wodnych innych portali. Jeśli aktywny użytkownik naszego serwisu ma prywatnego bloga, możemy na zasadzie indywidualnej udzielić zgody na zamieszczanie znaku wodnego swojego bloga, ale taki użytkownik musi się do nas zwrócić (mailem na adres gotujmy@infornext.pl i musi uzyskać pisemną zgodę na taką formę współpracy).
2. Użytkownicy, którzy zamieścili przez ostatnie 3 dni zdjęcia z logo (znakiem wodnym) konkurencyjnych portali są proszeni o wymianę tych zdjęć na oryginały do 25 lipca (do poniedziałku rano). Po tym terminie zdjęcia z logotypem portali konkurencyjnych zostaną usunięte.
3. Opisy do zdjęć nie będą punktowane jeśli będą zawierały mniej niż 70 znaków. Chodzi o to, żebyście w opisie wyjaśniali, doradzali a opisy pod zdjęciami żeby samodzielnie stanowiły wskazówkę do zrobienia potrawy np: Etap I Kurczak w agreście: podsmażyć oprószone mąką udka kurczaka na średnim ogniu w małej ilości tłuszczu, albo Marchew na Pikantną surówkę obiadową ścieramy na dużych oczkach tarki, albo Zupę jarzynową zabielamy śmietaną małymi porcjami ciągle mieszając, albo: Etap I Tort migdałowy. Przygotowanie biszkoptu do tortu: kroimy biszkopt długim płaskim nożem. Etap. II Tort Migdałowy. Po przekrojeniu nasączamy biszkopt pączem z esencji rumowej lub rozcieńczonym rumem. Opisy nie mogą się powtarzać
Opisy krótsze – będą publikowane, ale nie będą za nie przyznawane punkty.
4. Zdjęcia potrawy będą weryfikowane przez moderatorów. Punkty będą przyznawane tylko za takie zdjęcia, które wnoszą nową wartość informacyjną, tzn. jeśli jedno zdjęcie pokazuje ogólny wygląd potrawy, a drugie np. przekrój przez warstwy – OK., jeśli każde zdjęcie pokazuje kolejny etap przygotowania – też dobrze, natomiast jeśli ktoś wstawia 5 ujęć tej samej surówki pod różnym kątem, w dodatku zdjęcia są nieostre – punktowane będzie tylko jedno. Moderator ma prawo nie przyznać punktów za zdjęcia, jeśli ich wartość informacyjna budzi zastrzeżenia, np. pokazują 5 etapów mieszania soli z sezamem lub robienia jogurtu z jagodami - oczywiście jedno będzie punktowane.
AD 1. Jak wygląda sprawa z umieszczaniem własnego nicka na zdjęciach? Póki logo gotujmy.pl nie będzie na środku zdjęcia, a w (EDIT) prawym dolnym logu dla mnie zdjęcia nie są zabezpieczone i mam wątpliwości co do dodawania zdjęć bez podpisu, aby potem ktoś se z nich korzystał. Jeśli sobie życzycie oryginały zdjęć mogę wysyłać via mail, natomiast na stronie będą te z znakiem wodnym po środku.
Ad.2 Odnoś się to też do zdjęć podpisanych nickiem?
dobre pytanie bo większość z nas podpisuje swoje prace żeby nie było nieporozumień czyje są
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Moi drodzy, dostaliśmy przez dwa dni bardzo dużo przepisów, co cieszy, natomiast jakość niektórych przepisów pozostawia wiele do życzenia. Musimy więc wprowadzić niezbędne zmiany do regulaminu. Przedstawiam wam projekt zmiany, które zmuszeni jesteśmy wprowadzić.
Po pierwsze:
1. Zdjęcia zamieszczane w serwisie gotujmy.pl nie mogą
posiadać znaku wodnego innych portali. Takie zdjęcia będą usuwane! Prosimy o zamieszczanie oryginalnych zdjęć, bez znaków wodnych innych portali. Jeśli aktywny użytkownik naszego serwisu ma prywatnego bloga, możemy na zasadzie indywidualnej udzielić zgody na zamieszczanie znaku wodnego swojego bloga, ale taki użytkownik musi się do nas zwrócić (mailem na adres gotujmy@infornext.pl i musi uzyskać pisemną zgodę na taką formę współpracy).
2. Użytkownicy, którzy zamieścili przez ostatnie 3 dni zdjęcia z logo (znakiem wodnym) konkurencyjnych portali są proszeni o wymianę tych zdjęć na oryginały do 25 lipca (do poniedziałku rano). Po tym terminie zdjęcia z logotypem portali konkurencyjnych zostaną usunięte.
3. Opisy do zdjęć nie będą punktowane jeśli będą zawierały mniej niż 70 znaków. Chodzi o to, żebyście w opisie wyjaśniali, doradzali a opisy pod zdjęciami żeby samodzielnie stanowiły wskazówkę do zrobienia potrawy np: Etap I Kurczak w agreście: podsmażyć oprószone mąką udka kurczaka na średnim ogniu w małej ilości tłuszczu, albo Marchew na Pikantną surówkę obiadową ścieramy na dużych oczkach tarki, albo Zupę jarzynową zabielamy śmietaną małymi porcjami ciągle mieszając, albo: Etap I Tort migdałowy. Przygotowanie biszkoptu do tortu: kroimy biszkopt długim płaskim nożem. Etap. II Tort Migdałowy. Po przekrojeniu nasączamy biszkopt pączem z esencji rumowej lub rozcieńczonym rumem. Opisy nie mogą się powtarzać
Opisy krótsze – będą publikowane, ale nie będą za nie przyznawane punkty.
4. Zdjęcia potrawy będą weryfikowane przez moderatorów. Punkty będą przyznawane tylko za takie zdjęcia, które wnoszą nową wartość informacyjną, tzn. jeśli jedno zdjęcie pokazuje ogólny wygląd potrawy, a drugie np. przekrój przez warstwy – OK., jeśli każde zdjęcie pokazuje kolejny etap przygotowania – też dobrze, natomiast jeśli ktoś wstawia 5 ujęć tej samej surówki pod różnym kątem, w dodatku zdjęcia są nieostre – punktowane będzie tylko jedno. Moderator ma prawo nie przyznać punktów za zdjęcia, jeśli ich wartość informacyjna budzi zastrzeżenia, np. pokazują 5 etapów mieszania soli z sezamem lub robienia jogurtu z jagodami - oczywiście jedno będzie punktowane.
AD 1. Jak wygląda sprawa z umieszczaniem własnego nicka na zdjęciach? Póki logo gotujmy.pl nie będzie na środku zdjęcia, a w (EDIT) prawym dolnym logu dla mnie zdjęcia nie są zabezpieczone i mam wątpliwości co do dodawania zdjęć bez podpisu, aby potem ktoś se z nich korzystał. Jeśli sobie życzycie oryginały zdjęć mogę wysyłać via mail, natomiast na stronie będą te z znakiem wodnym po środku.
Ad.2 Odnosi się to też do zdjęć podpisanych nickiem?
zmieniono 2 razy (ostatnio 20 lip 2011 17:33 przez pacpaw)
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
"Opisy do zdjęć nie będą punktowane jeśli będą zawierały mniej niż 70 znaków." - na chwilę obecną jest limit 40 znaków i nie da się wstawić dłuższych opisów
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
a jeżeli ktoś po prostu nie ma dostępu do oryginalnych zdjęć, to może zwyczajnie zamazywać znak innego portalu? I dlaczego nie można podpisywać zdjęć własnym nickiem? Własny podpis postawiony w dowolnym miejscu na zdjęciu chroni naszą pracę przed plagiatorami, a logo gotujmy które jest umieszczone w kącie zdjęcia bardzo łatwo można uciąć i po problemie, po za tym uważam że jako właściciel i autor zdjęć mam prawo do ich dodawania w taki sposób, aby wiadome było, że jest ono mojego autorstwa.
zmieniono 1 raz (ostatnio 20 lip 2011 17:24 przez Mysiunia)
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Moi drodzy, dostaliśmy przez dwa dni bardzo dużo przepisów, co cieszy, natomiast jakość niektórych przepisów pozostawia wiele do życzenia. Musimy więc wprowadzić niezbędne zmiany do regulaminu. Przedstawiam wam projekt zmiany, które zmuszeni jesteśmy wprowadzić.
Po pierwsze:
1. Zdjęcia zamieszczane w serwisie gotujmy.pl nie mogą
posiadać znaku wodnego innych portali. Takie zdjęcia będą usuwane! Prosimy o zamieszczanie oryginalnych zdjęć, bez znaków wodnych innych portali. Jeśli aktywny użytkownik naszego serwisu ma prywatnego bloga, możemy na zasadzie indywidualnej udzielić zgody na zamieszczanie znaku wodnego swojego bloga, ale taki użytkownik musi się do nas zwrócić (mailem na adres gotujmy@infornext.pl i musi uzyskać pisemną zgodę na taką formę współpracy).
2. Użytkownicy, którzy zamieścili przez ostatnie 3 dni zdjęcia z logo (znakiem wodnym) konkurencyjnych portali są proszeni o wymianę tych zdjęć na oryginały do 25 lipca (do poniedziałku rano). Po tym terminie zdjęcia z logotypem portali konkurencyjnych zostaną usunięte.
3. Opisy do zdjęć nie będą punktowane jeśli będą zawierały mniej niż 70 znaków. Chodzi o to, żebyście w opisie wyjaśniali, doradzali a opisy pod zdjęciami żeby samodzielnie stanowiły wskazówkę do zrobienia potrawy np: Etap I Kurczak w agreście: podsmażyć oprószone mąką udka kurczaka na średnim ogniu w małej ilości tłuszczu, albo Marchew na Pikantną surówkę obiadową ścieramy na dużych oczkach tarki, albo Zupę jarzynową zabielamy śmietaną małymi porcjami ciągle mieszając, albo: Etap I Tort migdałowy. Przygotowanie biszkoptu do tortu: kroimy biszkopt długim płaskim nożem. Etap. II Tort Migdałowy. Po przekrojeniu nasączamy biszkopt pączem z esencji rumowej lub rozcieńczonym rumem. Opisy nie mogą się powtarzać
Opisy krótsze – będą publikowane, ale nie będą za nie przyznawane punkty.
4. Zdjęcia potrawy będą weryfikowane przez moderatorów. Punkty będą przyznawane tylko za takie zdjęcia, które wnoszą nową wartość informacyjną, tzn. jeśli jedno zdjęcie pokazuje ogólny wygląd potrawy, a drugie np. przekrój przez warstwy – OK., jeśli każde zdjęcie pokazuje kolejny etap przygotowania – też dobrze, natomiast jeśli ktoś wstawia 5 ujęć tej samej surówki pod różnym kątem, w dodatku zdjęcia są nieostre – punktowane będzie tylko jedno. Moderator ma prawo nie przyznać punktów za zdjęcia, jeśli ich wartość informacyjna budzi zastrzeżenia, np. pokazują 5 etapów mieszania soli z sezamem lub robienia jogurtu z jagodami - oczywiście jedno będzie punktowane.
Brawoooooo
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Moi drodzy, dostaliśmy przez dwa dni bardzo dużo przepisów, co cieszy, natomiast jakość niektórych przepisów pozostawia wiele do życzenia. Musimy więc wprowadzić niezbędne zmiany do regulaminu. Przedstawiam wam projekt zmiany, które zmuszeni jesteśmy wprowadzić.
Po pierwsze:
1. Zdjęcia zamieszczane w serwisie gotujmy.pl nie mogą
posiadać znaku wodnego innych portali. Takie zdjęcia będą usuwane! Prosimy o zamieszczanie oryginalnych zdjęć, bez znaków wodnych innych portali. Jeśli aktywny użytkownik naszego serwisu ma prywatnego bloga, możemy na zasadzie indywidualnej udzielić zgody na zamieszczanie znaku wodnego swojego bloga, ale taki użytkownik musi się do nas zwrócić (mailem na adres gotujmy@infornext.pl i musi uzyskać pisemną zgodę na taką formę współpracy).
2. Użytkownicy, którzy zamieścili przez ostatnie 3 dni zdjęcia z logo (znakiem wodnym) konkurencyjnych portali są proszeni o wymianę tych zdjęć na oryginały do 25 lipca (do poniedziałku rano). Po tym terminie zdjęcia z logotypem portali konkurencyjnych zostaną usunięte.
3. Opisy do zdjęć nie będą punktowane jeśli będą zawierały mniej niż 70 znaków. Chodzi o to, żebyście w opisie wyjaśniali, doradzali a opisy pod zdjęciami żeby samodzielnie stanowiły wskazówkę do zrobienia potrawy np: Etap I Kurczak w agreście: podsmażyć oprószone mąką udka kurczaka na średnim ogniu w małej ilości tłuszczu, albo Marchew na Pikantną surówkę obiadową ścieramy na dużych oczkach tarki, albo Zupę jarzynową zabielamy śmietaną małymi porcjami ciągle mieszając, albo: Etap I Tort migdałowy. Przygotowanie biszkoptu do tortu: kroimy biszkopt długim płaskim nożem. Etap. II Tort Migdałowy. Po przekrojeniu nasączamy biszkopt pączem z esencji rumowej lub rozcieńczonym rumem. Opisy nie mogą się powtarzać
Opisy krótsze – będą publikowane, ale nie będą za nie przyznawane punkty.
4. Zdjęcia potrawy będą weryfikowane przez moderatorów. Punkty będą przyznawane tylko za takie zdjęcia, które wnoszą nową wartość informacyjną, tzn. jeśli jedno zdjęcie pokazuje ogólny wygląd potrawy, a drugie np. przekrój przez warstwy – OK., jeśli każde zdjęcie pokazuje kolejny etap przygotowania – też dobrze, natomiast jeśli ktoś wstawia 5 ujęć tej samej surówki pod różnym kątem, w dodatku zdjęcia są nieostre – punktowane będzie tylko jedno. Moderator ma prawo nie przyznać punktów za zdjęcia, jeśli ich wartość informacyjna budzi zastrzeżenia, np. pokazują 5 etapów mieszania soli z sezamem lub robienia jogurtu z jagodami - oczywiście jedno będzie punktowane.
zmieniono 1 raz (ostatnio 20 lip 2011 17:02 przez Tit)
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
A ja dodam że nagrody są na prawdę wspaniałe.
I od razu jak zauważyłam jak dużo ludzi przybyło Czy to nie fascynujące ? hihi ;D
Pozdrawiam wszystkich gotujących
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
evita0007
Super
Fajne zmiany
No to za nowe gotujmy.pl
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
pacpaw
AD 3. Jak dodam przepis z 3 zdjęciami opisanymi to jest to przepis z 3 zdjęciami za 50 pkt czy za 70pkt (10pkt za przepis i 3*20pkt za zdjęcia opisane).
A jak dodam przepis z 3 zdjęciami ale tylko jednym opisanym to jest to przepis za 50 pkt czy przepis za 30pkt (10pkt za przepis i 20pkt za pierwsze opisane zdjęcie, reszta 0 pkt).
Nie lepiej to jakoś uprościć i dać np.
każde zdjęcie opisane 20 pkt
każde pierwsze zdjęcie nieopisane 10 pkt
kolejne zdjęcie nieopisane ale przedstawiające różne etapy 10pkt
kolejne zdjęcie niepisane, ale będące innym ujęciem pierwszego zdjęcia 0 pkt Zlikwidować te 50 pkt za zdjęcie z 3 przepisami i 20 pkt za zdjęcie z przepisem?
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
margolata
dobre pytanie bo większość z nas podpisuje swoje prace żeby nie było nieporozumień czyje są
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
pacpaw
AD 1. Jak wygląda sprawa z umieszczaniem własnego nicka na zdjęciach? Póki logo gotujmy.pl nie będzie na środku zdjęcia, a w (EDIT) prawym dolnym logu dla mnie zdjęcia nie są zabezpieczone i mam wątpliwości co do dodawania zdjęć bez podpisu, aby potem ktoś se z nich korzystał. Jeśli sobie życzycie oryginały zdjęć mogę wysyłać via mail, natomiast na stronie będą te z znakiem wodnym po środku.
Ad.2 Odnosi się to też do zdjęć podpisanych nickiem?
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Mysiunia
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Mysiunia
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
margolata
Brawoooooo
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Po pierwsze:
1. Zdjęcia zamieszczane w serwisie gotujmy.pl nie mogą
posiadać znaku wodnego innych portali. Takie zdjęcia będą usuwane! Prosimy o zamieszczanie oryginalnych zdjęć, bez znaków wodnych innych portali. Jeśli aktywny użytkownik naszego serwisu ma prywatnego bloga, możemy na zasadzie indywidualnej udzielić zgody na zamieszczanie znaku wodnego swojego bloga, ale taki użytkownik musi się do nas zwrócić (mailem na adres gotujmy@infornext.pl i musi uzyskać pisemną zgodę na taką formę współpracy).
2. Użytkownicy, którzy zamieścili przez ostatnie 3 dni zdjęcia z logo (znakiem wodnym) konkurencyjnych portali są proszeni o wymianę tych zdjęć na oryginały do 25 lipca (do poniedziałku rano). Po tym terminie zdjęcia z logotypem portali konkurencyjnych zostaną usunięte.
3. Opisy do zdjęć nie będą punktowane jeśli będą zawierały mniej niż 70 znaków. Chodzi o to, żebyście w opisie wyjaśniali, doradzali a opisy pod zdjęciami żeby samodzielnie stanowiły wskazówkę do zrobienia potrawy np: Etap I Kurczak w agreście: podsmażyć oprószone mąką udka kurczaka na średnim ogniu w małej ilości tłuszczu, albo Marchew na Pikantną surówkę obiadową ścieramy na dużych oczkach tarki, albo Zupę jarzynową zabielamy śmietaną małymi porcjami ciągle mieszając, albo: Etap I Tort migdałowy. Przygotowanie biszkoptu do tortu: kroimy biszkopt długim płaskim nożem. Etap. II Tort Migdałowy. Po przekrojeniu nasączamy biszkopt pączem z esencji rumowej lub rozcieńczonym rumem. Opisy nie mogą się powtarzać
Opisy krótsze – będą publikowane, ale nie będą za nie przyznawane punkty.
4. Zdjęcia potrawy będą weryfikowane przez moderatorów. Punkty będą przyznawane tylko za takie zdjęcia, które wnoszą nową wartość informacyjną, tzn. jeśli jedno zdjęcie pokazuje ogólny wygląd potrawy, a drugie np. przekrój przez warstwy – OK., jeśli każde zdjęcie pokazuje kolejny etap przygotowania – też dobrze, natomiast jeśli ktoś wstawia 5 ujęć tej samej surówki pod różnym kątem, w dodatku zdjęcia są nieostre – punktowane będzie tylko jedno. Moderator ma prawo nie przyznać punktów za zdjęcia, jeśli ich wartość informacyjna budzi zastrzeżenia, np. pokazują 5 etapów mieszania soli z sezamem lub robienia jogurtu z jagodami - oczywiście jedno będzie punktowane.
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
margolata
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
evita0007
I od razu jak zauważyłam jak dużo ludzi przybyło Czy to nie fascynujące ? hihi ;D
Pozdrawiam wszystkich gotujących