Oj przepraszam, prostuję poprzednią wypowiedź... Moja "pasjonatka" dziś odpowiedziała na pytania... Z odpowiedzi wnioskuję, że nie umiem gotować, bo nadal nie rozumiem... Może mnie ktoś oświecić co ma na myśli szalonamonia?
https://gotujmy.pl/pierogi-z-farszem-soczewicowym,przepisy,129628.html
Na jedno z Twoich pytań odpowiedziałam pod tym przepisem bo akurat na to pytanie znam odpowiedź
Oj przepraszam, prostuję poprzednią wypowiedź... Moja "pasjonatka" dziś odpowiedziała na pytania... Z odpowiedzi wnioskuję, że nie umiem gotować, bo nadal nie rozumiem... Może mnie ktoś oświecić co ma na myśli szalonamonia?
https://gotujmy.pl/pierogi-z-farszem-soczewicowym,przepisy,129628.html
Zadajesz nam strasznie trudne pytania . Ja podejrzewam, że "pasjonatka" tak umie gotować, jak ja naprawiać auta i dlatego nie potrafi grzecznie odpowiedzieć na proste pytanie, bo sądzi, że ją atakujesz
Jeżeli zostanie zmieniony to również my tez na tym możemy ucierpieć 90 procent osób jest tutaj bo chce wygrać jakąś nagrodę a jak by ich nie było to bardzo mało osób za pewne by tu było i dawało swój czas na przepisy .
Może lepiej byłoby, aby tych osób (nabijaczy punktów) było mniej. Zostaliby ludzie, dla których gotowanie jest prawdziwą pasją i chcą się nią dzielić z innymi, a nie tylko gonić za nagrodami. A moderatorzy nie byliby umordowani do granic możliwości sprawdzaniem tysięcy bezsensownych przepisów...
Oj przepraszam, prostuję poprzednią wypowiedź... Moja "pasjonatka" dziś odpowiedziała na pytania... Z odpowiedzi wnioskuję, że nie umiem gotować, bo nadal nie rozumiem... Może mnie ktoś oświecić co ma na myśli szalonamonia?
https://gotujmy.pl/pierogi-z-farszem-soczewicowym,przepisy,129628.html
Kopiowanie przepisów chyba już tu nie ma miejsca bo są odejmowane punkty są blokady konta więc ni opłaca się im już kopiować .... Ja akurat tu jestem tylko i wyłącznie dla swojej pasji bo lubię gotować i dzielić się z innymi . Nie powiem zdarzyło się czasem ze przepis mój został zablokowany bo nie wiedziałem ze ktoś go wcześniej znał.
Muszę to skomentować, nie mogę się powstrzymać.
moja reakcje po przeczytaniu Twojego postu: HA HA HA
wybacz i zacznij uwieczniać pasję aparatem
Agabi22, zgadzam się z Tobą w 100 % Tacy pasjonaci gotowania, którzy nie potrafią jednego zdjęcia zrobić, rozkładają mnie na łopatki. A jedna "pasjonatka" od kilku dni nie potrafi mi udzielić odpowiedzi na proste pytania do zamieszczonego przepisu...
Jeżeli zostanie zmieniony to również my tez na tym możemy ucierpieć 90 procent osób jest tutaj bo chce wygrać jakąś nagrodę a jak by ich nie było to bardzo mało osób za pewne by tu było i dawało swój czas na przepisy .
Mylisz się, wcale nie ucierpimy, tylko możemy zyskać......dawny spokój na portalu. Nikt nie będzie wstawiał przede wszystkim bzdurnych przepisów "ala kompociki" itp
a i kopiarzom się utnie /bo bez zdjęć punkty polecą na pewno/ i oby tak było
Kopiowanie przepisów chyba już tu nie ma miejsca bo są odejmowane punkty są blokady konta więc ni opłaca się im już kopiować .... Ja akurat tu jestem tylko i wyłącznie dla swojej pasji bo lubię gotować i dzielić się z innymi . Nie powiem zdarzyło się czasem ze przepis mój został zablokowany bo nie wiedziałem ze ktoś go wcześniej znał.
Muszę to skomentować, nie mogę się powstrzymać.
moja reakcje po przeczytaniu Twojego postu: HA HA HA
wybacz i zacznij uwieczniać pasję aparatem
zmieniono 1 raz (ostatnio 10 sty 2012 18:11 przez agabi22)
Kopiowanie przepisów chyba już tu nie ma miejsca bo są odejmowane punkty są blokady konta więc ni opłaca się im już kopiować .... Ja akurat tu jestem tylko i wyłącznie dla swojej pasji bo lubię gotować i dzielić się z innymi . Nie powiem zdarzyło się czasem ze przepis mój został zablokowany bo nie wiedziałem ze ktoś go wcześniej znał.
Dodane przed chwilą i chcę zapytać CO TO MA BYĆ ZA PRZEPIS ...cytuję:
"Na samym początku ziemniaki zalewamy osoloną wodą. Jak się zagotuje wsypujemy mąkę ale nie mieszamy. Gotujemy aż ziemniaki się nie ugotują. Potem odcedzamy ziemniaki ale nie wylewamy wody bo się jeszcze przyda.Całość ciasta ubijamy pałką do ucierania ciasta do uzyskania jednolitej konsystencji.Gdyby była zbyt gęsta to dolewamy wody pozostawionej z odcedzenia. Następnie formujemy kształtne kule. Masę polać śmietaną z cukrem i podsmażyć na tłusczu. - KONIEC CYTATU
To jest bardzo dowolna i w dodatku źle napisana wersja tzw Porki czyli Prażuchy ( ziemniaki ugotowane , nie do końca odcedzone zasypuje sie mąką , tłucze a potem okrasza )- przepis musi być napisany od nowa
Jadłam je u moich teściów są rewelacyjne Ale jakbym nie patrzyła jak robi je teściu to bym nie zgadła że oto chodzi
Co do zmian to może się uda, trzymam mocno kciuki A z nagrodami jak w totolotku raz się trafi a raz nie
Jeżeli zostanie zmieniony to również my tez na tym możemy ucierpieć 90 procent osób jest tutaj bo chce wygrać jakąś nagrodę a jak by ich nie było to bardzo mało osób za pewne by tu było i dawało swój czas na przepisy .
Bzdury piszesz. Na zmianie regulaminu ucierpią tylko i wyłącznie kopiarze i ci, którzy są tu tylko po nagrody. Wcześniej jakoś nie było nagród a upominki za awanse i pierwsze pięć miejsc w rankingu miesięcznym i było dobrze. A teraz co się dzieje ? Dla nabicia punktów aby zdobyć nagrodę przepisy żywcem zerżnięte z innych stron, pozmieniane kilka słów. I czy to jest fer w stosunku do osób uczciwych na tej stronie ?
Mam dość !!!!!!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
iziona
Na jedno z Twoich pytań odpowiedziałam pod tym przepisem bo akurat na to pytanie znam odpowiedź
Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
edytaha
Zadajesz nam strasznie trudne pytania . Ja podejrzewam, że "pasjonatka" tak umie gotować, jak ja naprawiać auta i dlatego nie potrafi grzecznie odpowiedzieć na proste pytanie, bo sądzi, że ją atakujesz
Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
edytaha
Może lepiej byłoby, aby tych osób (nabijaczy punktów) było mniej. Zostaliby ludzie, dla których gotowanie jest prawdziwą pasją i chcą się nią dzielić z innymi, a nie tylko gonić za nagrodami. A moderatorzy nie byliby umordowani do granic możliwości sprawdzaniem tysięcy bezsensownych przepisów...
Odp: Mam dość !!!!!!!!
Bernadetta
https://gotujmy.pl/pierogi-z-farszem-soczewicowym,przepisy,129628.html
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
Bernadetta
Agabi22, zgadzam się z Tobą w 100 % Tacy pasjonaci gotowania, którzy nie potrafią jednego zdjęcia zrobić, rozkładają mnie na łopatki. A jedna "pasjonatka" od kilku dni nie potrafi mi udzielić odpowiedzi na proste pytania do zamieszczonego przepisu...
Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
bajtek
Mylisz się, wcale nie ucierpimy, tylko możemy zyskać......dawny spokój na portalu. Nikt nie będzie wstawiał przede wszystkim bzdurnych przepisów "ala kompociki" itp
a i kopiarzom się utnie /bo bez zdjęć punkty polecą na pewno/ i oby tak było
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
agabi22
Muszę to skomentować, nie mogę się powstrzymać.
moja reakcje po przeczytaniu Twojego postu: HA HA HA
wybacz i zacznij uwieczniać pasję aparatem
Odp: Odp: Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
piotr20091991
Odp: Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
margolata
Jadłam je u moich teściów są rewelacyjne Ale jakbym nie patrzyła jak robi je teściu to bym nie zgadła że oto chodzi
Co do zmian to może się uda, trzymam mocno kciuki A z nagrodami jak w totolotku raz się trafi a raz nie
Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
zewa
Bzdury piszesz. Na zmianie regulaminu ucierpią tylko i wyłącznie kopiarze i ci, którzy są tu tylko po nagrody. Wcześniej jakoś nie było nagród a upominki za awanse i pierwsze pięć miejsc w rankingu miesięcznym i było dobrze. A teraz co się dzieje ? Dla nabicia punktów aby zdobyć nagrodę przepisy żywcem zerżnięte z innych stron, pozmieniane kilka słów. I czy to jest fer w stosunku do osób uczciwych na tej stronie ?