Mam dość !!!!!!!!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
piotr20091991 napisał(a):

Jeżeli zostanie zmieniony to również my tez na tym możemy ucierpieć 90 procent osób jest tutaj bo chce wygrać jakąś nagrodę a jak by ich nie było to bardzo mało osób za pewne by tu było i dawało swój czas na przepisy .

Bzdury piszesz. Na zmianie regulaminu ucierpią tylko i wyłącznie kopiarze i ci, którzy są tu tylko po nagrody. Wcześniej jakoś nie było nagród a upominki za awanse i pierwsze pięć miejsc w rankingu miesięcznym i było dobrze. A teraz co się dzieje ? Dla nabicia punktów aby zdobyć nagrodę przepisy żywcem zerżnięte z innych stron, pozmieniane kilka słów. I czy to jest fer w stosunku do osób uczciwych na tej stronie ?

Odp: Mam dość !!!!!!!!

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
mylisz się, jest tu wielu użytkowników, którzy dodają przepisy aby podzielić się nimi z innymi a nagrody to miły dodatek.Ja dodaję przepisy, z których korzystają potem moi znajomi i rodzina, dzięki temu portalowi nie muszę opisywać tego, co zrobiłam każdemu po kolei.Poza tym nagrody również można wygrać w okresowych konkursach, gdzie trzeba się trochę wysilić. Jeżeli jesteś tu tylko po to, aby nabijać punkty i wygrywać nagrody, to chyba portal nie dla Ciebie. Przed obecnym regulaminem, gdzie nabijanie punktów nie było opłacalne, było tu więcej osób-pasjonatów kuchni i gotowania, dzięki czemu pojawiały się tu bardziej wartościowe przepisy od tych typu "woda z sokiem" i plagiatów na skalę masową.

piotr20091991
Jeżeli zostanie zmieniony to również my tez na tym możemy ucierpieć 90 procent osób jest tutaj bo chce wygrać jakąś nagrodę a jak by ich nie było to bardzo mało osób za pewne by tu było i dawało swój czas na przepisy .

joaska500
  • joaska500

• Przepisy: 283
  • Artykuły: 26
Zgadzam się z Wami wszystkimi, ja jestem tu nowa ale na innych stronach zamieszczałam przepisy. Oczywiście nie są to moje autorskie dania, czasem urozmaicam je o 1 czy 2 składniki ale nie jestem kucharzem z zawodu i nie potrafię tworzyć swoich dań. Wszystko co zamieszczam jest zasłyszne od mamy, babci czy gdzieś coś kiedyś przeczytałam Piszę głównie z pamięci - nie jest to dla mnie problem ponieważ gotuję dla całej rodziny codziennie więc nie sposób nie zapamiętać przepisu Nienawidzę tylko 'lania wody' w przepisach co by liczba znaków się zgadzała i kopiowania słowo w słowo. Ale nie tylko tutaj jest z tym problem... Pozdrawiam Was kochani i nie denerwujmy się byle kim :_D

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
jeszcze nie wiadomo, czy zostanie zmieniony regulamin ale jeżeli już to tak, aby zablokować nabijaczy punktów.

pytanie

piotr20091991
Hej a co ma być zmienione tak mniej więcej w tym regulaminie GZN ?

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Tit napisał(a):

... Ale z drugiej strony, jeśli dostaje nagrody tylko 10 osób, wciąż tych samych, to też zniechęca wszystkich innych. Wszystkiego najlepszego w nowym roku wszystkim życzę

Dobrze że Małysz zrezygnował z udziału w skokach ..przynajmniej nie zniechęca innych

zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sty 2012 17:59 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Babciagramolka
Mam dość i to fizycznie . Odwaliłam taką masę przepisów , że już mi niedobrze od czytania, a nogi mam jak banie od siedzenia przed laptopem .
Jak nie idiotyzmy to plagiaty .

Przypominam osobom hurtem przenoszącym swoje przepisy z innych stron, że opis musi być zmieniony - nie może być w takiej samej formie jak tam, bo będzie zablokowany . Dotyczy to ( chyba - bo mam nadzieję , że swoje przenosi ) jednej osoby . Część przepisów poblokowałam - jeśli nie edytuje reszty to też zostana zablokowane .

Do jutra - mam nadzieję , ze w nocy co niektórzy będą spać - bo jak rano wejdę w panel i bedzie tak jak dziś to sie zaryczę

zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sty 2012 08:58 przez Babciagramolka)

misia14
  • misia14

• Przepisy: 290
  • Artykuły: 17
Tit, spokojnie choruj i nie stresuj się....szczególnie w chorobie regulaminem....życzę zdrowia

jaNina
  • jaNina

• Przepisy: 1175
  • Artykuły: 39
Kochana Tit - dużo zdrówka Ci życzę! Wracaj w pełni sił !

Odpowiedz na/ edytuj Mam dość !!!!!!!!