Mam dość !!!!!!!!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Netko, dzięki za ciepłe słowo mam nadzieję, że te zmiany będą a to wszystkim wyjdzie na zdrowie

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
  • Artykuły: 0
misia14 napisał(a):

Bardzo dobrze,że się dyskutuje nad zmianami...
jednak Bajtek pamiętaj,że znajdują sie tez perełki bez zdjęc czyli bardzo dobre przepisy...te można by nagradzać dodatkowo jakimiś punktami

Zgadzam się , że są i " perełki " bez zdjęć...ale to jest "kropla w morzu" i nie będzie tez nic trudnego , aby te osoby dodały zdjęcia zrobione nawet tylko telefonem komórkowym. W końcu "korona z głowy im nie spadnie i niech też trochę popracują nad wstawianiem i opisywaniem........

Odp: Mam dość !!!!!!!!

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Oj tam Pyza,wszyscy za Tobą tesknimy,i za Twoimi przepisami tutaj
System obecny się nie sprawdził,tyle tu było już dyskusji na ten temat i wogóle ale na kopiarzy jednak nie ma rady i tylko zmiana regulaminu może to zmienić.Widzę,że jednak coś chyba się zmieni,i może znowu wszystko będzie tak jak kiedyś

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
może nie powinnam się odzywać bo nie udzielam się na portalu od dawna, ale zaglądam tutaj z sentymentem bo to pierwszy portal na jaki trafiłam zaczynając gotowanie w sieci. Naużerałam się swojego czasu z kopiarzami i kombinatorami bo zawsze było ich pełno, ale to co się dzieje po wprowadzeniu obecnego systemu nagród przechodzi ludzkie pojęcie. Dodatkowo to, że przepis musi być najpierw u Was a dopiero potem na blogu mnie zniechęciło jak na razie skutecznie. Ale niecierpliwie czekam na zmiany, choćby te w punktacji przepisów ze zdjęciem i bez. Dopóki jej nie będzie to moderatorzy nadal będą się bawić ze złodziejami w kotka i myszkę, i niestety przegrywać skoro muszą zatwierdzać każdą bzdurę jeśli tylko zmienione są w niej jakieś słowa czy składniki....

I powiem Wam jeszcze, że tęsknię trochę za portalem.... Wiem, wiem, niektórzy za mną na pewno nie

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Dlatego dobrze, że także Wy podnosicie tę kwestię, zwłaszcza Ci, którzy są z nami już długo i niejedno przerobili - m.in. przejścia z kopiarzami.

Odp: Odp: Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
cherry napisał(a):

Babciagramolka napisał(a):

I tu by można było wprowadzić podobną zasadę jak przy Super Przepisie . Do takiej dodatkowej punktacji mogli by typować Moderatorzy ( dodatkowe okienko w panelu ) i użytkownicy zgłaszając do Moderatorów i komentując i omawiając przepis w komentarzach .Taki przepis mógłby wtedy dostać np 10 punktów .
A Admini by zatwierdzali .

mądrze prawisz. Albo różnica musi być większa, albo niewartościowe przepisy nie powinny trafiać na stronę w ogóle. A przynajmniej nie powinno się za nie nagradzać.

Prawda jest taka, że dopóki się nie zmieni regulamin i punktacja, albo blokowanie na IP kpiarzy to tak będzie. I strona zamiast zyskać straci na wartości. Cwaniaki się z nas śmieją bo są po kilkanaście dni i zgarniają nagrody a my się męczymy. Co prawda nie o nagrody chodzi, ale skoro są dostępne to dlaczego nie skorzystać ? Ale nie w taki sposób, tylko uczciwie.

Odp: Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Babciagramolka napisał(a):

I tu by można było wprowadzić podobną zasadę jak przy Super Przepisie . Do takiej dodatkowej punktacji mogli by typować Moderatorzy ( dodatkowe okienko w panelu ) i użytkownicy zgłaszając do Moderatorów i komentując i omawiając przepis w komentarzach .Taki przepis mógłby wtedy dostać np 10 punktów .

mądrze prawisz. Albo różnica musi być większa, albo niewartościowe przepisy nie powinny trafiać na stronę w ogóle. A przynajmniej nie powinno się za nie nagradzać.

Babciagramolka
misia14 napisał(a):

jednak Bajtek pamiętaj,że znajdują sie tez perełki bez zdjęc czyli bardzo dobre przepisy...te można by nagradzać dodatkowo jakimiś punktami

misia14
  • misia14

• Przepisy: 290
  • Artykuły: 17

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
cherry napisał(a):

Jak się wkurzę i zobaczę jeszcze jeden przepis maślankowy na stronie zabieram 500 wirtuali. Za niską wartość przepisów.
Cherry czasem też potrafi.
A różnice w punktacji przepisów bez zdjęć - ze zdjęciami są dyskutowane.

I oby ze skutkiem pozytywnym....bez zdjęcia powinno być 1 do 2 punktów maksymalnie, więc co niektórym za bardzo by się wtedy nie opłaciło.

Odpowiedz na/ edytuj Mam dość !!!!!!!!