Porady kulinarne

Ostatnie wątki

Dodaj wątek
Temat
Data utw. Odpowiedzi Ostatni post

Jaka kawa do ekspresu?

13 sie 2008 18:35
jagna
37 11 lip 2022 12:14
FilipBigMan

Co zrobić, żeby pieczony schab nie był taki suchy?

09 sie 2008 13:12
mufinka
10 01 gru 2013 21:45
Magda4000

Młode ziemniaki - obierać czy myć?

08 sie 2008 20:20
sugimoto
26 07 paź 2013 10:44
Gastosklep_pl

Gdzie kupić świeże zioła we Wroclawiu?

07 sie 2008 21:15
Hanna
10 07 maj 2011 22:51
Bahus

Jak używać garnka do gotowania na parze?

07 sie 2008 21:13
Hanna
4 14 paź 2008 19:45
dobry

Dlaczego mówi się, że alkoholi nie można mieszać?

07 sie 2008 20:39
mufinka
12 19 lut 2014 15:27
Gastrosklep.pl

Twarde mięso w gulaszu

07 sie 2008 20:24
Asia z Bydgoszczy
16 05 sie 2010 20:02
luna19

Na czym smażyć pączki?

07 sie 2008 20:22
Asia z Bydgoszczy
5 18 lut 2019 19:08
jusiagusia

Z rogalików mi wyciekł dżem...

07 sie 2008 20:08
admin
2 07 kwi 2009 23:20
stokrotka24

Jak długo można przechwywać mięso w zamrażarce?

07 sie 2008 19:50
jagna
6 19 kwi 2010 21:28
bogda46

Sernik z zakalcem?

07 sie 2008 19:43
admin
1 05 lut 2010 12:47
damian776

Tarde i łykowate steki - co robię źle?

07 sie 2008 19:25
xorcio
6 26 paź 2008 10:19
chef

Pieczarki - myć czy obierać?

07 sie 2008 19:24
xorcio
12 07 kwi 2009 23:24
stokrotka24

Kilogram wątróbki - co z nim zrobic?

07 sie 2008 19:23
xorcio
5 07 kwi 2009 23:32
stokrotka24

Znacie jakiś sposob na uratowanie przesolonej zupy?

07 sie 2008 16:18
dobry
3 09 paź 2008 11:28
dobry

Mleko nie chce mi sie skwasić, nie wiecie o co chodzi?

07 sie 2008 16:14
dobry
6 07 kwi 2009 23:27
stokrotka24