Porady kulinarne

Ostatnie wątki

Dodaj wątek
Temat
Data utw. Odpowiedzi Ostatni post

Sernik z zakalcem?

07 sie 2008 19:43
admin
1 05 lut 2010 12:47
damian776

Tarde i łykowate steki - co robię źle?

07 sie 2008 19:25
xorcio
6 26 paź 2008 10:19
chef

Pieczarki - myć czy obierać?

07 sie 2008 19:24
xorcio
12 07 kwi 2009 23:24
stokrotka24

Kilogram wątróbki - co z nim zrobic?

07 sie 2008 19:23
xorcio
5 07 kwi 2009 23:32
stokrotka24

Znacie jakiś sposob na uratowanie przesolonej zupy?

07 sie 2008 16:18
dobry
3 09 paź 2008 11:28
dobry

Mleko nie chce mi sie skwasić, nie wiecie o co chodzi?

07 sie 2008 16:14
dobry
6 07 kwi 2009 23:27
stokrotka24