Cieszymy się, że wyraziliście zainteresowanie naszymi produktami. Niestety, dysponowaliśmy 15 dzbankami przeznaczonymi do testów. Z tego powodu nie mogliśmy zaproponować udziału w akcji wszystkim zainteresowanym. Zachęcamy jednak do dyskusji na temat filtrowania wody oraz produktów BRITA. Zapraszamy również do wzięcia udziału w naszym konkursie: http://zrodloczystejwody.brita.pl/Konkurs.php. Pozdrawiamy!
zmieniono 1 raz (ostatnio 03 paź 2011 12:59 przez BRITA - Twoja woda)
Wskaźnik wymiany filtra nie zmienia się w zależności od ilości przelanej wody tylko od czasu jaki minął od wymiany filtra(generalnie chyba ok 30 dni od wymiany trzeba znów wymienić-teoretycznie, ponieważ jeśli filtruje się dużo wody można to robić częściej)
Ja miałam przyjemność go dostać.
I jestem bardzo zadowolona. Zarówno jakością wykonania jak i działaniem. Pyszna woda po przefiltrowaniu bez porównania do zwykłej kranówki.
Woda czysta, dobra prosto do picia. Nawet herbatka lepiej smakuje
Dzbanek używam codziennie po kilka razy i rzeczywiście po odkamienieniu czajnika nie widzę żadnych narostów czy osadów z kamienia, a woda u nas jest bardzo twarda (mieszkam koło Huty ) Mogę powiedzieć również że woda jest super do mycia zębów-nie osiada kamień
I wskażnik wymiany filtra jest przydatny,bo wtedy widzimy ile nam pozostało % do wymiany nowego filtra.
Tak że mogę wszystkim go polecić.
Zapraszamy do dyskusji poświęconej testowaniu dzbanków BRITA. Zachęcamy Was serdecznie do dzielenia się opiniami, uwagami i spostrzeżeniami dotyczącymi dzbanków BRITA oraz filtrowanej wody.
Test dzbanków BRITA
Obserwuj wątekOdp: Odp: Test dzbanków BRITA
BRITA - Twoja woda
Odp: Test dzbanków BRITA
BRITA - Twoja woda
Odp: Odp: Test dzbanków BRITA
lolajna7
magdafer
gosia47-47
evita0007
I jestem bardzo zadowolona. Zarówno jakością wykonania jak i działaniem. Pyszna woda po przefiltrowaniu bez porównania do zwykłej kranówki.
Woda czysta, dobra prosto do picia. Nawet herbatka lepiej smakuje
Dzbanek używam codziennie po kilka razy i rzeczywiście po odkamienieniu czajnika nie widzę żadnych narostów czy osadów z kamienia, a woda u nas jest bardzo twarda (mieszkam koło Huty ) Mogę powiedzieć również że woda jest super do mycia zębów-nie osiada kamień
I wskażnik wymiany filtra jest przydatny,bo wtedy widzimy ile nam pozostało % do wymiany nowego filtra.
Tak że mogę wszystkim go polecić.
Dziękuję
Odp: Odp: Test dzbanków BRITA
Ines
To tak jak ja :/
p.jola1
Test dzbanków BRITA
BRITA - Twoja woda
Zapraszamy do dyskusji poświęconej testowaniu dzbanków BRITA. Zachęcamy Was serdecznie do dzielenia się opiniami, uwagami i spostrzeżeniami dotyczącymi dzbanków BRITA oraz filtrowanej wody.