Mam prośbę .Ponieważ do dziś w moich przepisach widnieje test edycji, który wstawiłam dla Tit i nie został do dziś usunięty, bardzo proszę o usuni ecie.Dziś nawet 5 zarobiłam za ten przepis.No cóż, może ktoś nie czyta co ocenia, a mnie bardzo lubi.Nie rozumiem tego, ale proszę o usunięcie po raz kolejny.Podaję link.
https://gotujmy.pl/przysmak-to-jest-test-edycji,przepisy,51676.html
majgrz11maja
Spróbuję się poprawić: Szanowny Kaziu mam cię serdecznie dość, podobnie jak wielu innych użytkowników gotujmy, proszę łaskawie nie pojawiaj się tu więcej bo mamy cię po dziurki w noskach. Buziaki Tit
majgrz11maja
Spróbuję się poprawić: Szanowny Kaziu mam cię serdecznie dość, podobnie jak wielu innych użytkowników gotujmy, proszę łaskawie nie pojawiaj się tu więcej bo mamy cię po dziurki w noskach. Buziaki Tit
Henia,
możemy spróbować cofnąć ci te jedynki, ale musiałabyś wysłać mi na priv linki do nich (skopiować ścieżki dostępowe). Myślę nad globalnym rozwiązaniem problemu, ale nic na razie nie przychodzi mi do głowy. Pozdrawiam, Tit
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
majgrz11maja
Druga sprawa dotyczy fot z przepisami ,w profilu widnieje tylko 2, jest ich trochę więcej.
Dziękuje
Odp: Tu zgłaszamy problemy
msewka
https://gotujmy.pl/przysmak-to-jest-test-edycji,przepisy,51676.html
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
majgrz11maja
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Bahus
Oczywiście...
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Persik
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
majgrz11maja
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Bahus
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
możemy spróbować cofnąć ci te jedynki, ale musiałabyś wysłać mi na priv linki do nich (skopiować ścieżki dostępowe). Myślę nad globalnym rozwiązaniem problemu, ale nic na razie nie przychodzi mi do głowy. Pozdrawiam, Tit