Dziewczyny nie kupujcie w Ikea.Boże jakie do dziadostwo.Jechałam dzisiaj 100 km do Krakowa.Masakra.Ceny jak z kosmosu.Biorę pościel - przecież Ikea to szwedzki sklep.Spodobała mi się,biorę drugą.Idę do kasy a tu 120zł no szok.Ale niech będzie.Nie polecam.Jestem wkurzona na maksa
hmmm zamowilam jakis czas temu pojemniki prózniowe za 1387 wirtuali
a dostalam dzbanek za 811 wirtuali..
szczerze mowiąc nie wiedzialam skąd ten dzbanek , pomyslalam ze z jakiegos konkursu.. i oddalam koleżance.. potem od niechcenia przejżalam kartke przy przesyłce i drobnym maczkiem napisane bylo ze są to pojemniki próżniowe Dafi..
wiec po moich pojemnikach i wirtualach...... trudno..... ale jestem troche rozczarowana ...
I ja czekam na nagrodę. Pierwsza jaką zamówiłam przyszła dosłownie w ciągu kilku dni a na tę,którą teraz zamówiłam czekam od 21 października... Jak często w ogóle wysyłane są nagrody?
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
zuzi
Wszystkie rękawice są prawe-nie ma lewej-a szkoda
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
luna19
te osoby muszą zacząć dodawać przepisy.. samo zaproszenie nie dodaje punktow..
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
basia25035
iza.k
ulka77
luna19
a dostalam dzbanek za 811 wirtuali..
szczerze mowiąc nie wiedzialam skąd ten dzbanek , pomyslalam ze z jakiegos konkursu.. i oddalam koleżance.. potem od niechcenia przejżalam kartke przy przesyłce i drobnym maczkiem napisane bylo ze są to pojemniki próżniowe Dafi..
wiec po moich pojemnikach i wirtualach...... trudno..... ale jestem troche rozczarowana ...
mitofri
lipka02
ale czekam wytrwale i codziennie wypatruje listonosza