Ja zamowiłam sobie po raz pierwszy nagrody za moje wirtuale,i wsrod nich były miedzy innymi pojemniki próżniowe dafi ktorych w zestawie powinno być 4 a dostalam 3(bez tego najmniejszego).
Mysiunia jak wysłałaś na swój koszt to oddaję Ci w wirtualach w takich przypadkach prosimy o wysłanie na koszt adresata, więc skoro wydałaś pieniądze to masz już na swoim koncie gratyfikację
odsyłanie minutnika jest nie opłacalne koszty przesyłki są więcej warte,
Również musiałam odesłać pomyloną nagrodę - za przesyłke zapłaciłam 6,50zl, mogłam przynajmniej dostać jakąs bonifikatę punktową, bo w końcu to nie jest moja wina, że ktoś nieuważnie pakuje nagrody... No ale moje strata
zamówiony minutnik nie dzwoni
zamówiona obieraczka nie dotarła
jak sprawdzić status zamówienia?
Papaja - jeśli coś nie działa - odsyłasz, wymieniamy. Kiedy zamówiłaś obieraczkę? Na zrealizowanie zamówienia jest 30 dni, może ten termin jeszcze nie minął? Wszystkie zamówione do tej pory nagrody zostaną wysłane dzisiaj, więc nie powinno być opóźnień.
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Papaja
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Netka
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
cherry
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Mysiunia
Również musiałam odesłać pomyloną nagrodę - za przesyłke zapłaciłam 6,50zl, mogłam przynajmniej dostać jakąs bonifikatę punktową, bo w końcu to nie jest moja wina, że ktoś nieuważnie pakuje nagrody... No ale moje strata
misia5
Wszystko wyjaśniłam na PW.
evita0007
Proszę o sprawdzenie...
https://gotujmy.pl/roladki-gotowane-z-cukinia-i-mozzarella,przepisy,131279.html
Papaja
Papaja
cherry
Papaja - jeśli coś nie działa - odsyłasz, wymieniamy. Kiedy zamówiłaś obieraczkę? Na zrealizowanie zamówienia jest 30 dni, może ten termin jeszcze nie minął? Wszystkie zamówione do tej pory nagrody zostaną wysłane dzisiaj, więc nie powinno być opóźnień.
zuzi
Wchodzisz na swój profil-klikasz w wirtuale a nastepnie zamówienia i wszystko masz napisane.