Wiem, upierdliwa jestem znowu mam pytania...chociaż na odpowiedź znowu pewnie przyjdzie mi długo czekać...
Dlaczego zdjęcia usunięto tylko z dwóch, widocznych obecnie na stronie głównej, artykułów? Co z resztą, też skopiowaną?!
Czy za wstawienie zdjęć z takiego serwisu będą naliczane punkty jak za zdjęcia własne? Jak znam życie to tak bo to się namęczyć trzeba ściągając, nie?
zmieniono 1 raz (ostatnio 29 paź 2009 16:55 przez Pyza)
Zdjęcia z artykułów zostały zdjęte, Persik stara się o nowe z darmowego serwisu ze zdjęciami. Może by tak coś ugotować dla rozładowania napięcia. Coś z dyni? Kiedyś zrobiłam fajną potrawę z mięsem z kurczaka i mlekiem kokosowym, pieczonym w dyni tylko, że ja ostatnimi czasy mięsa nie jadam.... co tam można by zamiast tego kurczaka, ryba raczej nie pasuje Hmmm. A w ogóle to będzie za chwilę nowy konkurs ze smakowitą książką do wygrania... Buziaki
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Wiecie co, tak czytam i smiech mnie dopadł na całego, rozumiem gdyby któraś z "rozmówczyń" napisała jedna do drugiej " pocałuj mnie w dupę..." ta by odpowiedziała " ... i ty mnie też..." to już byłoby wulgarne zaproszenie do sexu i to na forum, a tak to normalna POLEK ROZMOWA ...nie wiem co tu dodać.
Dwie Dziewczyny na "P" ... oj jest tych słówek na pppppp
Dajcie sobie po (.) cichu i głośno walnijcie ... po kielichu
Poza tym o wiele bardziej można urazić kogoś słowami ciętymi, nie koniecznie wulgaryzmami.Menel kojarzy się mi z pijaczkiem spod sklepu, który nie zbruka sobie rączek pracą, tylko kombinuje i chleje.I nie widzę tu żadnych podobieństw do nikogo z tej strony.Ale w realu wytłumaczyłabym Ci co znaczy słowo szacunek do "starszych", i zasady życia w pewnej społeczności.A póki co, spasujcie bo jak wiem, do niczego dobrego nie doprowadzicie dalszą konwersacją.Finito, więcej się nie mieszam.Wszystko,co miałam powiedzieć, zostało już powiedziane.
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
odp
Pyza
Dlaczego zdjęcia usunięto tylko z dwóch, widocznych obecnie na stronie głównej, artykułów? Co z resztą, też skopiowaną?!
Czy za wstawienie zdjęć z takiego serwisu będą naliczane punkty jak za zdjęcia własne? Jak znam życie to tak bo to się namęczyć trzeba ściągając, nie?
Dwie Dziewczyny na "P" ... oj jest tych słówek na pppppp
Dajcie sobie po (.) cichu i głośno walnijcie ... po kielichu
msewka