Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Wpadam i tu i tam,skaczę z miejsca na miejsce,aby chociaż popatrzeć na wasze twarze,zostawiam coś słodkiego i zmykam
obrazek

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Wpadam i tu i tam,skaczę z miejsca na miejsce,aby chociaż popatrzeć na wasze twarze,zostawiam coś słodkiego i zmykam
obrazek

Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
prezes napisał(a):

jeśli oglądałaś'Ranczo" to już wiesz ....świetne skecze w wykonaniu bohaterów serialu(tych z ławeczki)...aż mnie boczki rozbolały...nasza polska rzeczywistość...trafne teksty...a co do mamrota to nie próbowałam ...i chyba nie spróbuję....jeśli idzie o tego rodzaju trunki to jestem nie piciata....

Toż o picie tego ostatniego to bym nigdy Cie nie posądziła.Dlatego byłam ciekawa, co to znaczy "smak mamrota".Buziaki.Pa

prezes
  • prezes

• Przepisy: 21
jeśli oglądałaś'Ranczo" to już wiesz ....świetne skecze w wykonaniu bohaterów serialu(tych z ławeczki)...aż mnie boczki rozbolały...nasza polska rzeczywistość...trafne teksty...a co do mamrota to nie próbowałam ...i chyba nie spróbuję....jeśli idzie o tego rodzaju trunki to jestem nie piciata....

msewka
  • msewka

Mamrot kojarzy mi się niechlubnie z tanim winem z serialu " Ranczo".Ale to chyba nie o to chodziło.Więc proszę o wskazówkę!

teresa.rembiesa
Ja o to samo chciałam zapytać.

msewka
  • msewka

prezes napisał(a):

Hej...przysypało was czy comiałam ulepić sobie seksownego bałwana,ale chirurg wybitnie popsuł mi nastrój...ale może jutro....kto wie....a teraz wybieram się na 'smak mamrota"może uda sie jakieś ciekawe zdjęcia zrobićw końcu ma być śmiesznie

Prezesko, tak jakbyś zgadła z tym przysypaniem.Sieradz zasypało.Jest pięknie biało, przy założeniu ,ze jutro mam wolną sobotę.W przeciwnym razie ciężko byłoby jechać do pracy.Narzekaliśmy na brak zimy, więc teraz trzeba się cieszyć i nie stękać,pomimo niedogodności.
A przy okazji , co to jest "smak mamrota"?

prezes
  • prezes

• Przepisy: 21
Hej...przysypało was czy comiałam ulepić sobie seksownego bałwana,ale chirurg wybitnie popsuł mi nastrój...ale może jutro....kto wie....a teraz wybieram się na 'smak mamrota"może uda sie jakieś ciekawe zdjęcia zrobićw końcu ma być śmiesznie

Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Anula napisał(a):

kinga napisał(a):

Anula napisał(a):

Czesc Kochane,ja zaraz zmykam do szkoly z malym,sanek nam brakuje bo w tym roku mamy prawdziwa zime w Anglii

Ojejku,ależ macie snieguU nas dzis troche popadało,ale zaraz stopniał

Jednak wczoraj do szkoly nie dotarlismy,przyszedl sms,ze szkola zamknieta z powodu pogody(troche sniegu i w Anglii katastrofa),dzisiaj tez zamkniete wiec w poludnie wyskoczymy ulepic balwanka.Prawdziwa zima w Yorkshire,mowia,ze od 30 lat takiej nie bylo,zaklady,sklepy,szkoly pozamykane,choc mrozow wysokich nie ma to sniegu jest duzo.Ja sie smieje,ze w Posce jak by z powodu takiego sniegu szkoly zamykali to by sie czasem po 2-3 miesiace zimowe z domu nie wychodzilo

U nas w nocy tez popadało i tez szkoły od razu zamkniete,mój syn szczęśliwy bo ma labe i tylko co chwila sprawdza prognoze pogody na jutro,gdyż liczy,ze jutro równiez szkoły beda zamkniete

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
Anula napisał(a):

Widok z mojego okna

Witam slicznie wyglada ....tyle sniegu u mnie zaczyna sypac, pomalu bedzie bialo

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P