Czesc Kochane,ja zaraz zmykam do szkoly z malym,sanek nam brakuje bo w tym roku mamy prawdziwa zime w Anglii
Ojejku,ależ macie snieguU nas dzis troche popadało,ale zaraz stopniał
Jednak wczoraj do szkoly nie dotarlismy,przyszedl sms,ze szkola zamknieta z powodu pogody(troche sniegu i w Anglii katastrofa),dzisiaj tez zamkniete wiec w poludnie wyskoczymy ulepic balwanka.Prawdziwa zima w Yorkshire,mowia,ze od 30 lat takiej nie bylo,zaklady,sklepy,szkoly pozamykane,choc mrozow wysokich nie ma to sniegu jest duzo.Ja sie smieje,ze w Posce jak by z powodu takiego sniegu szkoly zamykali to by sie czasem po 2-3 miesiace zimowe z domu nie wychodzilo
... to się nazywa kuszenie....ale mam częściowe rozgrzeszenie nie mogę jeździć samochodem to na spacerek...ale dziś było cudnie na dworze...piękna szadź na drzewach...aż miło...szkoda tylko,że moje prawko stoi pod znakiem zapytania,z tą pogryzioną ręką nie ma mowy o jeżdżeniu Heniem (to mój fordzik) a co dopiero ciężarówką,mój instruktor mało padaki nie dostał a do lutego musimy podejść do egzaminuszlag mnie trafia i nie wiem czy nie będę musiała z niego zrezygnować a szkoda bo za ten kurs nie płacę(środki unijne).....co robić...no to teraz poproszę o kawałek twojego ciacha i pozdrawiam Dorota
Witam i zapraszam na ROSCON trzech kroli,to w Hiszpani wielka tradycja,dzisiaj w nocy przyjada trzej krolowie i przyniosa niespodzianki,lub slodki wegiel dla tych ktorzy sie zle sprawowali przez caly rok
Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
A u nas mroźno (10 stopni na minusie) i śnieżno.A jeszcze na złość dzisiaj mój szef skopał coś w komputerze i nie działa nam internet.Masakra.
A to dlatego nic dzisiaj z nami nie piłaś
Już on wie co popsuć, oprócz mojego humoru.
Mam nadzieję,że szybko to naprawią. bo najgorsze jest to,że żadnego zamówienia nie mogę wysłać, ani nis sprawdzić.Nawet telefonicznie nic nie można załatwić, bo wszędzie inwentaryzacje.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
iwi69
Piekna zima.A ja mam sloneczko za oknem w nocy bylo(-4) ale nie ma sniegu
Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Anula
Anula
Jednak wczoraj do szkoly nie dotarlismy,przyszedl sms,ze szkola zamknieta z powodu pogody(troche sniegu i w Anglii katastrofa),dzisiaj tez zamkniete wiec w poludnie wyskoczymy ulepic balwanka.Prawdziwa zima w Yorkshire,mowia,ze od 30 lat takiej nie bylo,zaklady,sklepy,szkoly pozamykane,choc mrozow wysokich nie ma to sniegu jest duzo.Ja sie smieje,ze w Posce jak by z powodu takiego sniegu szkoly zamykali to by sie czasem po 2-3 miesiace zimowe z domu nie wychodzilo
iwi69
www.youtube.com/wach?v=fPOf9XZ
prezes
iwi69
msewka
Już on wie co popsuć, oprócz mojego humoru.
Mam nadzieję,że szybko to naprawią. bo najgorsze jest to,że żadnego zamówienia nie mogę wysłać, ani nis sprawdzić.Nawet telefonicznie nic nie można załatwić, bo wszędzie inwentaryzacje.
Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
kinga
A to dlatego nic dzisiaj z nami nie piłaś
msewka
Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
kinga
Ojejku,ależ macie snieguU nas dzis troche popadało,ale zaraz stopniał