Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Anula napisał(a):

Widok z mojego okna

Piekna zima.A ja mam sloneczko za oknem w nocy bylo(-4) ale nie ma sniegu

Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
Widok z mojego okna
obrazek

Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
kinga napisał(a):

Anula napisał(a):

Czesc Kochane,ja zaraz zmykam do szkoly z malym,sanek nam brakuje bo w tym roku mamy prawdziwa zime w Anglii

Ojejku,ależ macie snieguU nas dzis troche popadało,ale zaraz stopniał

Jednak wczoraj do szkoly nie dotarlismy,przyszedl sms,ze szkola zamknieta z powodu pogody(troche sniegu i w Anglii katastrofa),dzisiaj tez zamkniete wiec w poludnie wyskoczymy ulepic balwanka.Prawdziwa zima w Yorkshire,mowia,ze od 30 lat takiej nie bylo,zaklady,sklepy,szkoly pozamykane,choc mrozow wysokich nie ma to sniegu jest duzo.Ja sie smieje,ze w Posce jak by z powodu takiego sniegu szkoly zamykali to by sie czasem po 2-3 miesiace zimowe z domu nie wychodzilo

iwi69
  • iwi69

www.youtube.com/wach?v=fPOf9XZ

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 sty 2010 20:42 przez iwi69)

prezes
  • prezes

• Przepisy: 21
  • Artykuły: 0
... to się nazywa kuszenie....ale mam częściowe rozgrzeszenie nie mogę jeździć samochodem to na spacerek...ale dziś było cudnie na dworze...piękna szadź na drzewach...aż miło...szkoda tylko,że moje prawko stoi pod znakiem zapytania,z tą pogryzioną ręką nie ma mowy o jeżdżeniu Heniem (to mój fordzik) a co dopiero ciężarówką,mój instruktor mało padaki nie dostał a do lutego musimy podejść do egzaminuszlag mnie trafia i nie wiem czy nie będę musiała z niego zrezygnować a szkoda bo za ten kurs nie płacę(środki unijne).....co robić...no to teraz poproszę o kawałek twojego ciacha i pozdrawiam Dorota

iwi69
  • iwi69

Witam i zapraszam na ROSCON trzech kroli,to w Hiszpani wielka tradycja,dzisiaj w nocy przyjada trzej krolowie i przyniosa niespodzianki,lub slodki wegiel dla tych ktorzy sie zle sprawowali przez caly rok
obrazek

Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
kinga napisał(a):

msewka napisał(a):

A u nas mroźno (10 stopni na minusie) i śnieżno.A jeszcze na złość dzisiaj mój szef skopał coś w komputerze i nie działa nam internet.Masakra.

A to dlatego nic dzisiaj z nami nie piłaś

Już on wie co popsuć, oprócz mojego humoru.
Mam nadzieję,że szybko to naprawią. bo najgorsze jest to,że żadnego zamówienia nie mogę wysłać, ani nis sprawdzić.Nawet telefonicznie nic nie można załatwić, bo wszędzie inwentaryzacje.

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
msewka napisał(a):

A u nas mroźno (10 stopni na minusie) i śnieżno.A jeszcze na złość dzisiaj mój szef skopał coś w komputerze i nie działa nam internet.Masakra.

A to dlatego nic dzisiaj z nami nie piłaś

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Anula napisał(a):

Czesc Kochane,ja zaraz zmykam do szkoly z malym,sanek nam brakuje bo w tym roku mamy prawdziwa zime w Anglii

Ojejku,ależ macie snieguU nas dzis troche popadało,ale zaraz stopniał

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P