Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

Babciagramolka
Widać ,ze karnawał się zaczyna .- z przyjemnością się poczęstuję .

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
Dzisiaj i ja was czyms poczestuje
obrazek

Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

teresa.rembiesa
prezes napisał(a):

Witam wszystkich w NOWYM ROKUimprezka była super tylko miałam dziś pecha......no bo jak można nazwać to co mi się przydarzyło.......ugryzł mnie pies ....ale przez zamkniętą bramę jeszcze w obecności właścicielki......skończyło się na pogotowiu,staw łokciowy mam komisyjnie załatwiony....pić nie piłam(kierowca) a co do psa to nie jestem pewna
ale boli jakpozdrawiam Dorota

Oj Dorotko to pechowo zaczęłaś ten rok,ale na pewno wszystko dobrze się skończy,masz na osłodę.

prezes
  • prezes

• Przepisy: 21
  • Artykuły: 0
Witam wszystkich w NOWYM ROKUimprezka była super tylko miałam dziś pecha......no bo jak można nazwać to co mi się przydarzyło.......ugryzł mnie pies ....ale przez zamkniętą bramę jeszcze w obecności właścicielki......skończyło się na pogotowiu,staw łokciowy mam komisyjnie załatwiony....pić nie piłam(kierowca) a co do psa to nie jestem pewna
ale boli jakpozdrawiam Dorota

Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
kinga napisał(a):

Witajcie kochani w pierwszy dzień 2010 roku
Nie dawno wstalismy,gdyz z imprezy wrócilismy o 6.15Ale musze powiedziec,ze zabawa była przedniaNie pamiętam już kiedy tak sie wybawiłam,wytańczyłam i osmiałamUmówilismy sie dziś na powtrókę z rozrywkiA tak na poważnie to umówiliśmy się na zjedzienie resztek(bo zostało mnóstwo jedzenia)i oglądanie zdjęć,gdyż robiliśmy zdjęcia czterema aparatami,wiec teraz to trzeba będzie pozgrywacAle póki co jeszcze troche odpocznę,poleże na kanapie

Kinia ja tez tak troche leze na kanapie i jakos nie moge dojsc do siebie bo przesadzilam z jedzeniem i troche wypilam roznych trunkow a ja mieszac nie moge no ale to sylwester.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
iwi69 napisał(a):

Witam my wlasnie po sniadaniu,jeszcze w domu mamy gosci zostali na noc to znaczy odpoczac po fajnej nocy.Za oknem jeszcze petardy.Ja mialam ze slodkosci sernik msewki ktory robilam 30 grudnia.Smakowal wszystkim wlasnie podalam kolezance strone bo to co zrobilam na sylwestra to same przepisy z naszej stronki.

Iwi niezmiernie się cieszę,że mój sernik smakował na Twojej imprezie.Podłechtałaś moją próżność

Babciagramolka
Witam wszystkich w tym Nowym Roku .
Zachciało nam się świątecznego deserku - zrobiłam ,, Piernikowe crumble "( bardzo lubię ten angielski deser )
obrazek

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Witajcie kochani w pierwszy dzień 2010 roku
Nie dawno wstalismy,gdyz z imprezy wrócilismy o 6.15Ale musze powiedziec,ze zabawa była przedniaNie pamiętam już kiedy tak sie wybawiłam,wytańczyłam i osmiałamUmówilismy sie dziś na powtrókę z rozrywkiA tak na poważnie to umówiliśmy się na zjedzienie resztek(bo zostało mnóstwo jedzenia)i oglądanie zdjęć,gdyż robiliśmy zdjęcia czterema aparatami,wiec teraz to trzeba będzie pozgrywacAle póki co jeszcze troche odpocznę,poleże na kanapie

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Witam my wlasnie po sniadaniu,jeszcze w domu mamy gosci zostali na noc to znaczy odpoczac po fajnej nocy.Za oknem jeszcze petardy.Ja mialam ze slodkosci sernik msewki ktory robilam 30 grudnia.Smakowal wszystkim wlasnie podalam kolezance strone bo to co zrobilam na sylwestra to same przepisy z naszej stronki.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Witam! Właśnie popijam kawkę poranną.Nawet w miarę się czuję wyspana, bo wróciliśmy po 3-ej.Na słodkości, ani inne jedzonka już patrzeć nie mogę.Jak zwykle z dziewczynami zrobiłyśmy wszystkiego za dużo.Rano zjadłam tylko jakąś słodką kostkę turecką , prezent od klienta.Jeszcze takich nie jadłam.Obsypane do bólu cukrem pudrem a w środku gumowate słodkie nadzienie z orzechami laskowymi.Coś jak połączenie kiślu z budyniem.Ale muszę przyznać,że bardzo dobre.I to już wystarczy na śniadanie.A przyniosłam wczoraj keks z piwnicy, gdzie spędził ponad tydzień, żeby zmiękł.Najeżony bakaliemi do bólu, a mnie nawet ochota nie bierze.
Więc, jakby ktoś reflektówał to zapraszam.

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P