Sposób przygotowania:
Gniazdka francuskie z fetą i oliwkami.
Ciasto francuskie wypakować i rozmrozić na talerzu w mikrofali.
Potem ugniatać i formować gniazdka w dowolnym kształcie,robiąc
dołek w środku i nałożyć tam nadzienie serowo-oliwkowe z pokrojonych składników.Blachę wysmarować cienką warstwą oleju
pędzelkiem i kłaść na niej ciasteczka.Nagrzać piekarnik do 170 st.
C i podpiekać z 15-20 min.Po wyjęciu posypać przyprawą ziołową lub ostrą.
Potem ugniatać i formować gniazdka w dowolnym kształcie,robiąc
dołek w środku i nałożyć tam nadzienie serowo-oliwkowe z pokrojonych składników.Blachę wysmarować cienką warstwą oleju
pędzelkiem i kłaść na niej ciasteczka.Nagrzać piekarnik do 170 st.
C i podpiekać z 15-20 min.Po wyjęciu posypać przyprawą ziołową lub ostrą.
jovi