Sposób przygotowania:
Grillowana sałatka kukurydziana
Zanurz kolby na 10 minut we wrzątku i rozgrzej grilla. Kukurydze przypraw solą i pieprzem i skrop oliwą, a następnie grilluj przez 10 minut.
Fasolkę szparagową polej oliwą, posól i popieprz. Przełóż warzywo na tackę do grillowania i piecz przez 5-7 minut obracając, by upiekła się równomiernie. Przestudź warzywa.
Aby przygotować dressing zmieszaj ze sobą wszystkie składniki.
Grillowane warzywa i pozostałe składniki przełóż na półmisek i skrop sosem.
Przepis z Polsat Food Network
Fasolkę szparagową polej oliwą, posól i popieprz. Przełóż warzywo na tackę do grillowania i piecz przez 5-7 minut obracając, by upiekła się równomiernie. Przestudź warzywa.
Aby przygotować dressing zmieszaj ze sobą wszystkie składniki.
Grillowane warzywa i pozostałe składniki przełóż na półmisek i skrop sosem.
Przepis z Polsat Food Network