piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Grillowane filety z ryby

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszne grillowane filety z ryby z papryką .

Grillowane filety z ryby

Składniki:

Grillowane filety z ryby

 

Sposób przygotowania:

Grillowane filety z ryby
Rybę umyć i oczyścić ze skóry , natrzeć , oliwą , posypać sola oraz pieprzem. Filety wyłożyć na rozgrzany wcześniej grill razem z wydrążona z pestek papryką pokrojona na 4 części i smażyć co chwilę przewracając ze strony na stronę . Gdy filety się już dobrze usmażą wyjąc na talerz dodać do nich kawałek papryki, polać sosem czosnkowym . W żależności od grilla można pod spód ryby położyć folię aluminiową.