Sposób przygotowania:
Grillowane piersi marynowane w ayranie i sezamie
Mięso umyć osuszyć, pokroić na mniejsze kawałki.
Słony jogurt/ ayran wymieszać z przyprawami oraz sezamem, zamarynować mięso.
Odstawić na 2-3 godz lub na noc.
Ze szparagów odłamać zdrewniałe końce, z blanszować warzywo w osolonym wrzątku.
Zamarynowane mięso oraz szparagi grillować po parę minut z obu stron.
Słony jogurt/ ayran wymieszać z przyprawami oraz sezamem, zamarynować mięso.
Odstawić na 2-3 godz lub na noc.
Ze szparagów odłamać zdrewniałe końce, z blanszować warzywo w osolonym wrzątku.
Zamarynowane mięso oraz szparagi grillować po parę minut z obu stron.
ciasteczka
Martyna12
Pewnie że warto :) Ja także uwielbiam taki obiad :)
biedroneczki
Martyna12
Dziękuję :) Polecam serdecznie spróbować :) Odpowiednio grillowane są soczyste i pyszne :)
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2