Sposób przygotowania:
Grillowane roladki drobiowe Eli
Wymieszać olej,czarny sos chili,sos sojowy,ocet jabłkowy,miód,czosnek granulowany i przyprawę do kurczaka. Mięso drobiowe umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Piersi włożyć do pojemnika,zalać marynatą i wymieszać,żeby całe mięso było nią pokryte. Pojemnik z mięsem przykryć i włożyć do lodówki na kilka godzin (może być całą noc). Mięso wyjąć i oczyścić pędzelkiem z marynaty. Oczyszczone mięso rozbić tłuczkiem do mięsa. Ser pokroić w słupki. pomidory wyjąć z oleju. Wykałaczki włożyć do wody i moczyć przez pół godziny. Na płatach mięsa rozłożyć ser i pomidory. Zwinąć ciasno roladki i spiąć wykałaczkami. Roladki ułożyć na tacce aluminiowej posmarowanej olejem i piec około 30 minut,co jakiś czas obracać i smarować marynatą.. Smacznego!