agula85

agula85

Szef Kuchni
[Przepisów: 40]

Grzybki w occie 3

  • 6
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Szybkie, smaczne, na przegryzkę.

Grzybki w occie 3

Składniki:

Grzybki w occie 3

 

Sposób przygotowania:

Grzybki w occie 3
Grzyby duklanie obieramy i czyścimy. Wybieramy malutkie, lub same kapelusze. Myjemy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Odsączamy i wsypujemy do słoików. Robimy zalewę. Cebulę kroimy w talarki, marchew również kroimy w talarki i wsypujemy do garnka z pozostałymi składnikami i gotujemy. Gorącą zalewą zalewamy grzyby, zakręcamy. I gotujemy w słoiczkach jeszcze po 10 minut.

Tagi:

grzyby