Sposób przygotowania:
Grzybowe krokiety
Przygotowanie:
Pieczarki umyć,delikatnie oczyścić.Zetrzeć na tarce jarzynowej.Smażyć aż do zrumienienia na małej patelni.Szynkę zmielić.Do grzybów dosypywać kolejno: szynkę,tarty ser,żółtka,bułka tarta.Do smaku dodać przyprawy i zaś wymieszać.Formować krokiety.Rumienić na gorącym tłuszczu.
Do krokietów zalecamy jest czerwony barszcz
Pieczarki umyć,delikatnie oczyścić.Zetrzeć na tarce jarzynowej.Smażyć aż do zrumienienia na małej patelni.Szynkę zmielić.Do grzybów dosypywać kolejno: szynkę,tarty ser,żółtka,bułka tarta.Do smaku dodać przyprawy i zaś wymieszać.Formować krokiety.Rumienić na gorącym tłuszczu.
Do krokietów zalecamy jest czerwony barszcz