Sposób przygotowania:
Grzybowe sznycelki zawijane
Jeżeli mamy suszone grzyby to nalezy je zalać wodą i moczyć przynajmniej godzinę, a następnie ugotować w tej samej wodzie, osączyć i drobniutko posiekać. Jeśli uzywamy mrożonych to nalezy je rozmrozić ugotować i też posiekać.
Cebulę i grzyby podsmażyć na patelni. Doprawić do smaku. Taką masą smarujemy plastry mięsa które zwijamy w roladki, obtaczamy w mące i smażymy na oleju. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu. Następnie przekładamy do niego roladki i dusimy 7 minut.
Cebulę i grzyby podsmażyć na patelni. Doprawić do smaku. Taką masą smarujemy plastry mięsa które zwijamy w roladki, obtaczamy w mące i smażymy na oleju. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu. Następnie przekładamy do niego roladki i dusimy 7 minut.
evita0007
Papaja
mam aparat 5 mego pikseli w telefonie z lampą błyskową i nie mam pojęcia jak ją ustawiać z czasem się nauczę
Henia
Pyza
Papaja
sama jesteś skanem i to złośliwym jakbyś była mądra to byś zauważyła że wiele zdjęć ma ten odblask i to z powodu lampy
evita0007
a ja myślałam że to odbicie od ceraty ^^ na której jest namalowane piekne jedzonko ;D